الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم هستی اینجا؟میخاسم ببینم تو دوران کودکی مثلا 6سالگی هم درمان نداره تنبلی؟؟
تنبلی چشم زیر هفت سال اگه پزشک خوب باشه بچه هم عینک بزنه و والدین هم هوشیارانه دستورات رو انجام بدند، صد در صد درمان میشه ،هر چه بچه کوچکتر باشه درمان سریعتره
اگه شما اپتومتریست هستید این نظرتون کاملا اشتباهه . درمان تنبلی چشم به تجربه بر می گرده و تجربه ها خلاف اینو میگه. دکترهای زیادی بودن مثل دکتر اسهرلوس که تنبلی چشم رو حتی برای سنین بالا چهل سالم خوب کردن . خیلی از اپتومتریست ها تجربه موفق داشتن . چون تجربه ندارین بقیه رو نا امید نکنید . دکتر به دکتر نظر به نظر فرق می کنه .
اگه شما اپتومتریست هستید این نظرتون کاملا اشتباهه . درمان تنبلی چشم به تجربه بر می گرده و تجرب ...
سلام شما دکتری سراغ دارین؟ شوهر من چشماش خیلی ضعیفه برای عمل اقدام کرد بعد از عکس و اینا دکترشون گفتن تنبلی چشم دارین و هیچ کاریش نمیشه کرد، عملم که بکنی فایدا نداره، اگه دکتر خوبی در این زمینه سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنین...