2777
2789
عنوان

مربی رانندگیم توقع داره هر جلسه براش خوراکی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 41 پست

جلسه ای چند می گیره؟مربی جدا یا همون که برا آموزشگاه هست؟

من خصوصی میرفتم جلسه ای چهل تومن یک ساعت و نیم.

اینطوری پیش بره قبول هم بشی ازت توقع یه کادو داره ،میگه من رانندت کردم

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا کلا روزی یک ساعت و نیم دو ساعت تمرین واموزشه اگه ب خوردن وخریدن میگذره  پ چی یاد میگیری؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
😆😂😁یا هدا عامو بد عادت دادی  واس منم یه پسره هس شورگوزع 😑

شور گوزو خوب اومدی واس منم پسر جوون بود متود ۶۸ینی بدونی چقدر بلا بود ولی خدایی خیلی خوب یاد داد سری اول قبول شدم 

🌈چه آسان میشود از یاد ها رفت 🌈
وا مربی منم همش درحال خوردن بود  هر پنج دقیقه رانندگی میکردم میگفت نگه دار خوراکی هام تموم شد ...

اره منم امروز براش چیزی نخریدم از کیفش اجیل در اورد بی تربیت یه تعارف نکرد

بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃

مربي من از وقتي فهميد شمالي هستم التماس دعا داشت😐😐😐خداشاهده امتحان ازمايشي كه خودش ازم گرفت همه رو درست انجام دادم بعد برام زد ٥ جلسه كلاس اضافه😐😐😐منم گريه☹️گفت من چاي شمال خيلي دوست دارم گفتم اين سري براتون يه بسته ميارم زد ٢ جلسه😏😏😏😏اخرشم نبردم براش🤣🤣🤣🤣

خداياشكرت....❤️ 
جلسه ای چند می گیره؟مربی جدا یا همون که برا آموزشگاه هست؟ من خصوصی میرفتم جلسه ای چهل تومن یک ...

اره از الان همش میگه من شاگردام که قبول میشن برام گلی شیرینی چیزی میگیرن

بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃