2777
2789
عنوان

چرا حامله میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

303 بازدید | 12 پست

بچه ها من اینجا از آشناها خیلی شنیدم ک قرص خورده بودم بعد خود زنی میکنن ک چرا حامله شدم

بعد اون قرصا نحوه استفاده شو میگن پشتش نوشته☹ پ چرا اینجوری میشه؟؟؟؟ 

مگه آزمایش ک میرن بعضیا یا بعضی جاها کلاس میزارن چرا نمیرن پ یا نمیگن؟

یکی میشه نحوه استفاده اون قرصا رو ک حالا چن نوعه دقییییق اینجا بگه ک وقتی برام پیش اومد نگم حامله شدم واقعا برام سواله😂

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

متوجه نشدم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما صبر کن ازدواج کنی به اون مرحله برسی دکترت برات توضیح میده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شما صبر کن ازدواج کنی به اون مرحله برسی دکترت برات توضیح میده

چرا میزنی حالا 😒😒منم همینو میگم دیه مگه دکتر براشون توضیح نداده پ چرا ح میشن

چرا میزنی حالا 😒😒منم همینو میگم دیه مگه دکتر براشون توضیح نداده پ چرا ح میشن

چرا فکر کردی دارم میزنمت؟! ایموجی عصبانبت گذاشتم؟ توهین کردم؟!

حامله میشن چون شرایطش رو رعایت نمیکنن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

جاریم باردار شده بود سقط کرد  . گفت قرص میخوردم 

منم بهش گفتم این قرصای جلوگیری رو چطوری میخوردی؟ 

گفت مثلا کار میکردم یادم میرفت یه روز بخورم .

منم گفتم همینو بگو 

نگو قرص میخوردم . بگو در ماه شاید یکی یا دو تا رو یادم میرفت نمیخوردم باردار شدم .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

قرصای جلوگیری اگه همراه با بعضی داروها استفاده بشه تاثیرش کم میشه و احتمال خطا داره

کلا هم ی سری عوارض داره

جلوگیری مطمئن تر و بدون عوارض کا....مه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
قرصای جلوگیری اگه همراه با بعضی داروها استفاده بشه تاثیرش کم میشه و احتمال خطا داره کلا هم ی سری عو ...

عزیزم مرسی ک جواب دادی❤