2777
2789

والا رفتم بچم ۲سال و ۸ ماهه بود تمام بچه ها همین سن مادرهاشون تاریخ تولد گفتن

همه بچه ها همه رنگها رو بلد بودن هم اشکال هندسی قلم مو میگرفتن دستشون راحت نقاشی میکردن قشنگ میشستن قلم مو رو تو لیوان بدون اینکه اب رو بریزن با یه رنگ دیگه ادامه میدادن بازی با سفالشون محشر

بچه من افتضاح

انقدر سرخورده شدم...

منتها شماره مادرهاشون رو تو تلکرام الان دارم یکی یکی دارن عکس کیک تولد با شمع ۵ میزارن در حالی که بچه من الان سه سالشه

نتیجه میگیریم اون بچه ها بزرگتر بودن مادرها از دم سن رو دروغ گفته بودن

این بودتجربه مزخرف من

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه ایرادات هم پیشکش

کلا یبار قصه خوند مفهوم پنهانکاری و دروعگویی رو به بچه ها یاد داد

کلمه آشغال رو بچه من بلد نبود مربی یاد داد مثلا میگفت اشغالها رو بندازید سطل آشغال 

من پشیمون شدم از رفتنم

بچم هم سرما خورد با اینکه تابستون بود

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔
بقیه ایرادات هم پیشکش کلا یبار قصه خوند مفهوم پنهانکاری و دروعگویی رو به بچه ها یاد داد کلمه آشغال ...

سلام هزینه هم دارن این کلاسا؟ و اینکه اگ تهران بودید کجای تهرانه؟ممنون میشم از جوابتون

درضمن قبل رفتن به کلاس قبلا براش رنگ انگشتی اب رنگ گواش خمیر بازی سفال بخر اونجا کپ نکنه بچه من نمیش ...

خب اینا رو بخرم و تو خونه باهاشون نقاشی کنیم و کاردستی بسازیم ، خوبه ؟ یا کلاس رفتن مهمه؟

البته تو  جمع بچه ها بودن که بالاخره خوبه

بقیه ایرادات هم پیشکش کلا یبار قصه خوند مفهوم پنهانکاری و دروعگویی رو به بچه ها یاد داد کلمه آشغال ...

آخه هرکی از هر رشته ای میاد تو کار مربی گری. معلومه نتیجش چی میشه

هر خونه خرابه ای رو هم می کنن مهد