2777
2789

دوستان من اقدام برای بارداری داشتم چند روزه دل درد داشتم اما میگرفت ول میکرد پریودم هم دوروزه عقب افتاده بنظرتون من باردارم برم آزمایش خون یا زوده نشون نمیده در ضمن سابقه عقب انداختن پریود اصلا ندارم ولی سه ماه پریود هام جلو افتاده بود بیست روزه شده بود ممکنه پريودهام به روال قبل شده باشه باردار نباشم ولی این چندروز علایم پریود داشتم اما میگرفت ول میکرد الانم ندارم ديگه علایم رو فقط سمت تخمدان راستم از امروز تیر میکشه 

بی بی چک مارک مدیکور قطره چکونی. آزمایش خون لازم نیس. مواردی دیدم ک بعد آزمایش خون دچار لکه بینی شدن 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک مارک مدیکور قطره چکونی. آزمایش خون لازم نیس. مواردی دیدم ک بعد آزمایش خون دچار لکه بینی شدن ...

مرسي عزیزم امروز میرم میگیرم دیروز که گرفتم مدیکور نبود اصلا انگار خراب بود چون پخش شد 

ببخشید خیلی سوال میکنم شما که بارداری هستین دل درد داشتين قبلش بگيره ول کنه معده درد 

زیر دلم درد میکرد عین وقتی که قراره پریود بشم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
زیر دلم درد میکرد عین وقتی که قراره پریود بشم 

منم همينجوری هستم دقیقا ولی خب ميگيره ول میکنه چون اولین بار هم تو زندگیم عقب افتاده احساس میکنم دل دردم مثل قبل نیست  خیلی خیلی ممنون که جواب دادين خوبه که حداقل خیالم راحت شد که از علایمه 

اره ماه قبلی خیلی جلو انداختم الان عقب انداختم خداکنه باردار باشم. بی بیرچک چه مارکی مطمئن تره؟

ايشالا بارداری دوستان ميگن مدیکور ولی من دیروز پیدا نکردم البته من دیروز تازه يه روز بود عقب انداخته بودم آزمایش بتا دادی