2777
2789
ممنون عزیزم بله دلیلش هم معلوم نیست خاطره ی تلخی بوددلم نمیخواد تکرتر بشه امیدوترم هیچ زنی این اتفاق ...

الهی امین درسته خیلی تلخِ من ۲ بار تجربه کردم انشالله هیچ مادری تجربه نکنه

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
من 6 هفته بودم سقط شد. 😭

نگران نباش امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیری درکت میکنم خیلی سخته من الان تحت نظردکترم این ماه ازمایشامو‌میبذم پیش دکترم امیدوارم ک همه چی خوب باشه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امین درسته خیلی تلخِ من ۲ بار تجربه کردم انشالله هیچ مادری تجربه نکنه

میدونی تلختراز همه چی هست اینکه مادرشوهرت با خرفاش اذیتت کنه با اینکه خودش هشت سال نازایی داشته ولی نمیدونم چرا ربونش انقدنیش داره 

میدونی تلختراز همه چی هست اینکه مادرشوهرت با خرفاش اذیتت کنه با اینکه خودش هشت سال نازایی داشته ولی ...

بیخیالی طی کن منم خیلی حرفا شنیدم  مهم اینه خدا هم میشنوه این حرفارو و یه جایی یه جوری جوابشو میده ...توکلت فقط و فقط ب خدا باشه انشالله معجزشو ب شما هم نشون بده

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
رفتار مردم بش یشتر آدمو اذیت می کنه

اره دقیقا واسه من فقط مادرشوهرم اذیتم میکنه بجز اثن دوتا ازخواهرشوهرام خبردارن ک خداروشکر اونا خوبن هوامو دارن

بیخیالی طی کن منم خیلی حرفا شنیدم  مهم اینه خدا هم میشنوه این حرفارو و یه جایی یه جوری جوابشو م ...

ممنون عزیرم همینکارو‌میکنم ولی خیلی حالم بد میشه وقتی اینطوری باهم حرف میزنه شبی نیست ک خواب بچه نبینم بعداز چهارماه هنوز نتونستم فراموش کنن امیدوارم خدا معجزه شو‌ب من و همه ی خانوما ی ک دلشون پر میکشه واسه داشتن بچه نشون بده

اره دقیقا واسه من فقط مادرشوهرم اذیتم میکنه بجز اثن دوتا ازخواهرشوهرام خبردارن ک خداروشکر اونا خوبن ...

من زمانی که میبینم شوهرم با برادرزاده چقد بازی می کنه لحظه لحظه پیر میشم و از درون نابود میشم. ولی هیچی به هیچ کس نمیگم. 

خیلی زیاد، اونقد که داشتم از درد گریه میکردم، خودم دیدم یک لخته خون از بدنم دفع شد. 

من خونریزیم کن بود دکترم گفت هروقت خونریزیت زیادشد بیا واسه کورتاژ منم چون تنها بودم مامانم ازم دوربود ترسیدم توخونه اتفاق بدب بیفته واسم شوهرمم ک سرکار بود صبح تا غروب بخاطر همین زود رفتم واسه کورتاژ چون دهانه ی رحمم باز نسده بود از ساعت۲تا۱۰شب درد کشیدم با قرص و شیاف دهانه ی رحمم بازشد دردای وحشتانکی داشته انقداز بیهوشی میترسیدم ولی ازدرد زیاد ب دکترم التماس میکردم منو ببره ک زود بیهوش بشم واقعا خسته شده بودم

من خونریزیم کن بود دکترم گفت هروقت خونریزیت زیادشد بیا واسه کورتاژ منم چون تنها بودم مامانم ازم دورب ...

چند هفته بودین شما؟ مگه برای سقط هم باید دهانه رحم زیاد باز بشه؟