2777
2789
عنوان

بچه ها لکه دیدم کمکم کنید

107 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من هفته ۶ بارداری ام چهارروزه لکه های قهوه ای رنگ مثل وقتی که میخواستم پریود شم میبینم رفتم دکتر سونو کرده گفته مشکلی نیست شیاف سیکلوژست هم استفاده میکنم ولی خیلی استرس دارم و میترسم 

کسی اینجوری بوده؟؟؟

منم اوابل لکه بینی شدم فقط یک روز دکتر شیاف داد برطرف شد اگه سونو مشکل نداره نگران نباش فقط خیلی استراحت کن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤  هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته شیش لکه قهوه ای دیدم باشیاف و استراحت خوب شدم 

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
اخه من چهارروزه ادامه داره و خیلی هم کمر درد دارم😔

شیاف که برات نوشته استفاده کن استراحت کن دو روزی اگه قطع نشد دوباره برو دکتر فقط نباید کار کنی توی خونه همش دراز بکش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤  هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس
شیاف که برات نوشته استفاده کن استراحت کن دو روزی اگه قطع نشد دوباره برو دکتر فقط نباید کار کنی توی خ ...

دکترم گفت هیچ مشکلی نیست گفت نمیخواد استراحت مطلق باشی فقط پله نرو نمیدونم چیکار کنم دارم ترس و استرس میمیرم 

من که الان هفته ۱۵هر چند وقت میبینم چهار دفه سونو دادم مشکلی نبود بعضیا اینجورین فقط استراحت ک ...

الان رفتم دستشویی مثل دوران پریودی چندتا قطره خون قهوه ای رنگ ازم چکید خیلی میترسم😔😔😔

نترس انشالله که چیزی نیست عزیزم به کمر بخواب پاهات بالا باشه فقط استراحت اصلا از جات پا نشو کمی نشاسته توی اب حل کن بخور 

الان رفتم دستشویی مثل دوران پریودی چندتا قطره خون قهوه ای رنگ ازم چکید خیلی میترسم😔😔😔

برو دکتر شاید امپول پرلوتونی چیزی بهت بده 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رفتم سونو گفت لخته خون پشت جفته 

خب دکترت چی گفت باید چکار کنی

خب دکترت چی گفت باید چکار کنی

هیچی گفت شیاف پروژسترون استفاده کن و ده روز دیگه بازم سونو رو تکرار کن ولی من امروز مثل پریودیم خونریزی دارم واسم دعا کنید خیلی حالم بده😔😔