سلام بچه ها من هفته ۶ بارداری ام چهارروزه لکه های قهوه ای رنگ مثل وقتی که میخواستم پریود شم میبینم رفتم دکتر سونو کرده گفته مشکلی نیست شیاف سیکلوژست هم استفاده میکنم ولی خیلی استرس دارم و میترسم
منم اوابل لکه بینی شدم فقط یک روز دکتر شیاف داد برطرف شد اگه سونو مشکل نداره نگران نباش فقط خیلی استراحت کن
اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤 هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من چهارروزه ادامه داره و خیلی هم کمر درد دارم😔
شیاف که برات نوشته استفاده کن استراحت کن دو روزی اگه قطع نشد دوباره برو دکتر فقط نباید کار کنی توی خونه همش دراز بکش
اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤 هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس
نترس انشالله که چیزی نیست عزیزم به کمر بخواب پاهات بالا باشه فقط استراحت اصلا از جات پا نشو کمی نشاسته توی اب حل کن بخور