2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این عینک افتابی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو برنامه عصر جدید،یکی اومد که عینک چوبی می ساخت.

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

معنی خزو نمیدونه 😁

عجب 

معنی خزو میدونم دوست عزیز  دلیلی بر تمسخر شما نمیبینم 

تعجب کردم میگه خزه چون خیلی میبینم ترند شده 

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
قیمتش  چنده

۷۰۰

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
عجب  معنی خزو میدونم دوست عزیز  دلیلی بر تمسخر شما نمیبینم  تعجب کردم میگه خزه چون ...

عزیزم یکم دقت کن ۔۔ایشون گفتن خز۔۔۔شمام با تعجب گفتین خزززز۔۔۔منم گفتم معنی خزو نمیدونه ۔۔میدونست نمیگفت ۔ایییییششششش😁😁😁😑😑😑😑

چرا۱۸۱روز گارانتی چرا نکرده۱۸۰روز یا ۱۹۰اون یکروزش برایچیه🤔🤔🤔

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
عزیزم یکم دقت کن ۔۔ایشون گفتن خز۔۔۔شمام با تعجب گفتین خزززز۔۔۔منم گفتم معنی خزو نمیدونه ۔۔میدونست نم ...

قیمه هارو ریختن تو ماستا😂😂😂

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
عزیزم یکم دقت کن ۔۔ایشون گفتن خز۔۔۔شمام با تعجب گفتین خزززز۔۔۔منم گفتم معنی خزو نمیدونه ۔۔میدونست نم ...

اوه معذرت بد خوندم 🥺🥺🥺

مرسی خوشگلم