محدثه013740 مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 251 عنوان خانومای با سلیقه یه لحظه بیاین😚 | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 24 پست سلام به نظرتون کدوم مدل اباژور قشنگتره بخرم برا جهیزیه؟ اولی یا دومی😊 درمورد ارامش ازم پرسیدن از خنده هات گفتم😍💋 1399/04/17 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محدثه013740 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 251 اولی رو بگیرمنتهاطرح قشنگترش خیلی توخونه هاازاین مدل میذارن خیلیم شیکوقشنگن مرسی عزیزم درمورد ارامش ازم پرسیدن از خنده هات گفتم😍💋
محدثه013740 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 251 اهمیت نده.فکر باباتو بکن ک چن تا بچه رو باید سروسامون بده.یذره فک کن عمرشو جونشو بذاره کف دستش پول د ... حتما همین کارو میکنم گلی کلا از خریدش منصرف شدم اگ بخرمم ی چی ارزون برمیدارم درمورد ارامش ازم پرسیدن از خنده هات گفتم😍💋
جونممحمدم عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 704 حتما همین کارو میکنم گلی کلا از خریدش منصرف شدم اگ بخرمم ی چی ارزون برمیدارم افرین.حالا ازدواج کن برو خونه ی شوهر اونموقع قدر مامان باباتو میدونی.با کوچیکترین بی محلی از شوهرت تازه میفهمی چ ناز کشایی داشتی و قدرشونو ندونستی.وسایل ضروری بخر بگو بقیه ی پولمو با همسرم پس انداز میکنیم برا خرید خونه عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
محدثه013740 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 251 افرین.حالا ازدواج کن برو خونه ی شوهر اونموقع قدر مامان باباتو میدونی.با کوچیکترین بی محلی از شوهرت ت ... خونه داریم عزیزم اره گلم واقعا مادر و پدر گل نایابن درمورد ارامش ازم پرسیدن از خنده هات گفتم😍💋
جونممحمدم عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 704 خونه داریم عزیزم اره گلم واقعا مادر و پدر گل نایابن چ بهتر پس پس انداز کنید برای روز مبادا.بعد هرچیم خریدی الکی تعریف کن تو جمع قیمتاشم بالاتر بگو.ب فروشنده ام بگو قیمتشو برات بالاتر بزنه ب شوهرت نشون بده. عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
محدثه013740 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 251 چ بهتر پس پس انداز کنید برای روز مبادا.بعد هرچیم خریدی الکی تعریف کن تو جمع قیمتاشم بالاتر بگو.ب فرو ... شوهرم که بنده خدا اصلا اینجوری نیس مادرشوهر و پدرشوهرمم اینجور نیسن فقط عمه های شوهرم اینجورن درمورد ارامش ازم پرسیدن از خنده هات گفتم😍💋
جونممحمدم عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 704 شوهرم که بنده خدا اصلا اینجوری نیس مادرشوهر و پدرشوهرمم اینجور نیسن فقط عمه های شوهرم اینجورن پس ولشون کن ب اونا چ؟محلشون نذار.مگه تو توزندگی اونا دخالت میکنی ک اونا دخالت کنن؟ببین بخاطر کی میخوای خانوادتو تحت فشار بذاری؟اونم تو این گرونی عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
محدثه013740 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 251 پس ولشون کن ب اونا چ؟محلشون نذار.مگه تو توزندگی اونا دخالت میکنی ک اونا دخالت کنن؟ببین بخاطر کی میخو ... تازه من یکم تپلم چون خودش همه نی قیلونن به شدت اونوقت به منه بیچاره گیر میدن تو چاقی تو داری میترکی درمورد ارامش ازم پرسیدن از خنده هات گفتم😍💋
جونممحمدم عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 704 تازه من یکم تپلم چون خودش همه نی قیلونن به شدت اونوقت به منه بیچاره گیر میدن تو چاقی تو داری میترکی بگو شوهرم میگ نمیخوام لاغر بشی اینجوریتو دوس دارم.حق نداری ی گرمم اب کنی.هرچی گفتن بگو شوهرم اینجوری دوس داره.اگ دیگ از حدشون گذشتن بگو ک چون بابام چیزای درست و حسابی ب خوردمون داده ات اشغال نخوردیم چاق شدم عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
محدثه013740 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 251 بگو شوهرم میگ نمیخوام لاغر بشی اینجوریتو دوس دارم.حق نداری ی گرمم اب کنی.هرچی گفتن بگو شوهرم اینجوری ... 😣از دست مردم پرچنه درمورد ارامش ازم پرسیدن از خنده هات گفتم😍💋