2777
2789
عنوان

گردش حساب

961 بازدید | 22 پست

سلام دوستان ...شوهرم ازم خواست که پرینت گردش حساب دو ماه گذشتمو بگیرم منم براش گرفتم گفت میای خونه میبینی  گفت نه بیار مغازه منم بردم مغازش 🥺ینی چرا همچین چیزی گفت ،بعد اومدم خونه بهش پیام دادم سین کرد ج نداد مورد مشکوفی وجود نداره ایا قصدش چیه 🥺🥺🥺خیلی میترسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرینت حسابشه، پریتنت خطش نیستش که، شاید حسابش به مشکل برخورده خب

نه حساب های منو خواست ...اخه هی میگفتم پول ندارم ازش پول میگرفتم ...بعد میرفتم کلی خریدمیکردم واسه همون مشکوک شده بود حالا هم سین کرد ج نداد

نه حساب های منو خواست ...اخه هی میگفتم پول ندارم ازش پول میگرفتم ...بعد میرفتم کلی خریدمیکردم ...

آ ببین اصلا ناراحت نباش، میگن طلا که پاکه چه منتش به خاکه

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
جالبه کارتمم یه میلیون و پونصد میانگین گردشش بوده ...الان داره تجزیه و تحلیل میکنه ، میگفتم یه قرون ...

ببخشید ببخشید بزار محاسبه کنه جونش دراد  

خدا ب دادم برسه ...اخه زیاد کارش شهرستانه ،اکثرا تنها میمونم ،تعریف از خود نباشه خوشگلم هستم شاید فکر کرده از کسی پول میگیرم یا استغفرالله کارای بد ...امیدوارم باهام قهر نکنه

خدا ب دادم برسه ...اخه زیاد کارش شهرستانه ،اکثرا تنها میمونم ،تعریف از خود نباشه خوشگلم هستم شاید فک ...

وقتی تو خودت اینو در مورد خودت فکر میکنی از شوهرت چه توقعی میتونی داشته باشی