2777
2789
مامانا تو را خدا راهنماییم کنین
دخترم 13 ماهشه.فوق العاده وابسته به شیر خودمه. اوایل شیرخشک هم گاهی میدادم میخورد(نان)
از وقتی کمکی را شروع کردم اشتباه کردم و دیگه. بهش شیرخشک ندادم.فقط غذا و شیر خودم. اما الان که میخوام کم کم امادش کنم که از شیر بگیرمش نه شیرخشک میخوره نه شیر گاو. فقط اب با شیشه میخوره.
از طرفی عادت کرده موقع خواب حتما شیرم را بخوره تا خوابش ببره. اینم شده قوز بالا قوز
.شیر نیدو هم براش گرفتم.اونم نمیخوره. شیر کاکاوو که عق میزنه.
کمکم کنید چه کنممممم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا کو تا من بتونم اینو از شیر بگیرم. فقط میخوام وابستگیش را کمتر کنم تا این کار براش راحتتر بشه. الان دخترم بدون می می اصلا نمیتونه بخوابه . من خیلی نگرانم که چطور ترکش بدم
چون الان شیر خودتو میخوره. دختر منم تا وقتی شیرش میدادم لب به شیر پاستوریزه نمیزد. اگه شیرت کافی هست عجله نکن. من شیرم کم بود. اگر هم خواستی از شیر بگیر کم کم بهش بده به طعمش عادت میکنه. در ضمن میتونی بجای شیر بهش فرنی ماست پنیر کشک بدی. چه فرق میکنه. یواش یواش عادت میکنه
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
اخه مامان تارا جون دخترم عادت کرده شیرم رو بخوره تا خوابش ببره شبا هم چند بار برای شیر بیدار میشه.من با این مشکل چه کنم؟ میخوام یه چیزی جایگزین سینم بشه.هیچ جور دیگه نمیخوابه
عزیزم اونوقت وابسته شیشه میشه (نقل قول از دکتر دخترم!!!)
شیر شبش رو موافقم کم کنی اما نه با شیشه. بهش آب بده یا شیر پاستوریزه بده. یواش یواش از سرش میفته. فکر کنم شبا باید یک کم مقاومت کنی !!!
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...