2777
2789

من پوستم خیلی خشکه ولی صافه

فردا خواستگاریمه ولی من همیشه فقط ضدافتاب میزنم ولی فردا میخوام یه ارایش ملیح داشته باشم

چی بخرم؟میخوام مخملی و قشنگ باشه

وقتمم کمه🙈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صصصصصصصصصد در صصصصصصصصصصصصصصد شون بگیر عالیه 

هم قیمت مناسب 

پوشش دهی بالا 

واقعنم ماته 

اگه میخای فقط صورتتو یه دست کنه خیلی لک و جوش نداری پنکک خالی بزن اگه نه کرم پودر کالیستا بگیر اول کرم پودر بزن بعد کانسیلر که اونم شون عالیه کانسیلر پای چشم و پشت چشم و رو بینی و فکت بزن اگه چونت خیلی کشیده نیست بعد با پودر خشکش کن به نظر من چون خاستگاریه سایه نزن که دخترونه به نظر بیاد فرمژه و ریملم بزن ! ابروهاتم خیلی پر و کلفت نکن طبیعی درستش کن اگه خالیه ! کانتورم نکن اصلا و رژگونه صورتی ملیح بزن صورتت شاداب به نظر بیاد رژتم خیلی مللللللی بزن 

عالی میشی از همونجا اقا داماد میاد میبرتت

بستگی ب نوع پوستت و هزارتا فاکتور دیگه داره

ولی کلن برندای ایرانی مفت هم بدن من استفاده نمیکنم

من خودم سبک ارایشم مینیماله پس کرم پودر مهمونیمم همون روزانه ام هس کمم میزنم ، بورژوا و بیو و اینا داشتم قبلن بورژوا یک دوسه میزدم عاشقش بودم ولی دیگ گیر نیومد هلثی بیوتیشو میزنم 

بافت مخملی ، مت موس داره ، من میبلین دارم 

صصصصصصصصصد در صصصصصصصصصصصصصصد شون بگیر عالیه  هم قیمت مناسب  پوشش دهی بالا  واقعنم ...

عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و توضیح کامل دادی

من اصلا لک و جوش ندارم فقط مشکلم خشکی صورتمه

ضدافتاب بیزانس میزنم پوسته پوسته میشه

قبلا الارو میزدم گفتم عوضش کنم

پس اینی که گفتی رو میرم میبینم

خوشبخت باشی❤️

بستگی ب نوع پوستت و هزارتا فاکتور دیگه داره ولی کلن برندای ایرانی مفت هم بدن من استفاده نمیکنم من ...

اتفاقا هلثی بیوتی رو شنیدم منم

منم دوست ندارم صورتم خیلی پر ارایش باشه فقط میخوام پوستم کاملا یک دست بشه که یکم کانسیلر بزنم و رژ گونه و ریمل.