2777
2789
عنوان

اگر زنی بعد از فوت شوهرش بخواهد ازدواج کند

| مشاهده متن کامل بحث + 2943 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درست یادم نیست ولی یادمه چندبار هم رفت دادگاه و اینها نهایتا بهش تعلق نگرفت

اتفاقا چون بچه نداشتن باید به جای یک هشتم یک چهارم از اموال رو به عنوان ارث به مادرتون میدادن! فریبش دادن و نمیدونم چه طوری دادگاه رو قانع کردن،مگه اینکه اسمشون تو شناسنامه ی هم نرفته باشه و عقد دائم نبوده باشن،در غیر اینصورت یکی این وسط کارشکنی کرده،اول باید مهریه ی مادرتون رو حساب میکردن،بعد از بقیه ی اموال که باقی مونده یک چهارمش به مادر شما میرسیده

ولی اگه پدر شوهدتون زنده باشه نه .هیچی نمیرسه بهتون .ربطی هم ب ازدواج مجدد نداره

ربطی نداره هرکی سهم خودش رو میگیره 

همسر اگه بچه نداشته باشه یک چهارم،اگه بچه داشته باشه یک هشتم،پدر و مادر هم هر کدوم یک ششم

⭐رویاهاتو دنبال کن...اونا راهو بلدن⭐
اتفاقا چون بچه نداشتن باید به جای یک هشتم یک چهارم از اموال رو به عنوان ارث به مادرتون میدادن! فریبش ...

چرا گلم عقد دائم بودن سه سال هم زندگی کردن بعد همسرش تصادف کرد فوت شد

یکم اروم من ازدواج زود هنگام بعد از فوت رو چه برای زن چه برای مرد بد میدونم کی حرف از همجنس زد؟ وا ...

من جای کسی نیستم،به خودم جرئت قضاوت نمیدم،تو محیط های کوچیک زنهای بیوه به شدت مورد مزاحمت قرار میگیرن،متاسقانه نمیشه گفت تو محیط های بزرگ این اتفاق نمیفته حتی اونجا هم همینه،ما جای یه زن بیوه که مردای زیادی ازش درخواستهای نابه جا دارن و زنها هن به خاطر فرهنگ پایینشون به اون زنها به چشم دزد ناموس نگاه میکنن نیستیم،پس نمیتونیم قضاوتشون کنیم،در کل میگم از خدا سختگیر تر نباشیم🌹

چقدر اطلاعات حقوقتون اونم برای جنس خودتون ضعیفه 

این دیگه خیلی واضحه

تیکه نمی ندازم

این اطلاعت و باید هر زنی داشته باشه

وکیل نیستید مهم نیست کتاب بخونید اطلاعاتتون و بالا ببرید

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ربطی نداره هرکی سهم خودش رو میگیره  همسر اگه بچه نداشته باشه یک چهارم،اگه بچه داشته باشه یک هش ...

اگه بچه داشته باشه ک بازم پدربزگ (پدرشوهر)غیم حساب میشه اگه بچه پسر باشه تا ۱۸سالگی باید نگه داره بعد بده ب بچه البته اگه نگه داره.