2777
2789
عنوان

مشاوره به خواهر

103 بازدید | 14 پست

بچه ها میشه لطفا کمکم کنید 

من خواهرم ۱۸ سالشه حدود یکسال پیش مامانم فهمید که دوست پسر داشته و دیگه به خاطر مامانم تموم شد همه چی.امروز گوشیش دستم بود دیدم دوباره با همون دوست شده.من واقعا نگرانم به مامانم نمیتونم بگم چون همین الان هم بهش بدبین شده خودش هم شلوغش میکنه.با شوهر من مثل خواهر برادر میمونن نمیدونم به اون بگم که بهش بگه یا نه

توروخدا بگید چجوری بهش بگم 

بزارید راحت باشه چیزی نیست ک

بهش گیر بدید بدتر حساسش میکنید عاقبت بد میشه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه اسیب ببینه تو این رابطه چی؟ من که نمیشناسم چجور ادمیه

نگران نباش چه اسیبی میخواد ببینه فوقش یه شکست عشقیه که اونم واسش درس عبرت میشه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

شاید واقعا پسر خوبی باشه و دوسش داره بگو هر کی رو میخای انتخاب کنی از روی شناخت باشه نزار وارد حریمت بشه اینا همه خوشی های بیخودیه که آسیبش تو چشش میره و پسرا دنبال خوشگزرانین اگر میخادت باید بیاد جلو 

من فاصله سنیم با خواهرم دو ساله من که نامزد کردم اونم سرو گوشش میجنبید انقد این مسائلو به شوهرم گفتم که اونم دیگه همش دخالت میکرد تو بحثا همش میگف خواهرت جمع نمیشه فلان با این که اون ازدواج کرد رف ولی بازم هنو دلش میخاد پشتش حرف بزنه چون مقصر خودم بودم هر چی تو خونوادم اتفاق میفتاد به شوهرم میگفتم

من فاصله سنیم با خواهرم دو ساله من که نامزد کردم اونم سرو گوشش میجنبید انقد این مسائلو به شوهرم گفتم ...

پس به شوهرم نمیگم ولی نمیدونم چجوری به خودش بگم

من ۵ سال از خواهرم بزرگترم

باهاش حرف بزن و بگوکه درباره این پسرباهات حرف بزنه درباره شغلش خانواده ش خلاصه هرچیزی که خیالت وراحت کنه بعد بگو باپسره حرف بزنه بگه اگه منو میخوای باید بیای خواستگاریم من خانواده م با دوستی مخالفن خودتم میتونی به شماره پسر زنگ بزنی و بگی اگه واقعا خواهر منومیخوای با خانواده ت بیا رسمیش کن خانواده ما با دوستی پسر و دختر مخالفه. اگه خواهر خودم بود همچین کاری میکردم شاید پسره بخواد بلایی سرخو اهرم بیاره حتما مواظب خواهرت باش.

پس به شوهرم نمیگم ولی نمیدونم چجوری به خودش بگم من ۵ سال از خواهرم بزرگترم

حالا یروز تنها شدین بگو کسی رو دوس داری یا نه بگو یکی باید باشه بتونه از نظر مالی بهش برسه اخلاقش خوب باشه دیدش رو نسبت به ازدواج و خوبی ها و مشکلات بعدش باز کن اون الان فقط به فکر اینه یکی دوسش داشته باشه

عزیزم الا ن خیلی جاها پسر ۱۸ساله ازدواج می‌کنه فقط فعلا نامزدباشن تا بعداز سربازی ازدواج کنن  نمیشه چون پسره بچه ست خواهرت بذاری راحت باهاش برگرده شاید خواهرت واذیت کنه بعد میخوای چیکار کنی.