2777
2789
عنوان

هرکی راجب به تنبلی تخمدان میدونه بیاد خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 24 پست
یکسال ونیم سه دوره انواع قرصو امپول هاش ام جی و اچ سی جی زدم فولیکول چن تا دارم سایزشونم خوبه ولی نم ...

من این دوره اولمه ک امپول زدم کلی امید داشتم بشه ولی الان شما گفتی نمیشه ناامید شدم😔

چرا ای یو آی نمیکنی؟ 

سلام دوستان کسانی ک تنبلی تخمدان دارم یا کیست یانابارورهستن اگ وضع مالیتون خوبه ودر توان دارین میتونی ژل رویال باعسل طبیعی استفاده کنین تخمدانتون قوی میکنه واحتمال باروری را بالا میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این دوره اولمه ک امپول زدم کلی امید داشتم بشه ولی الان شما گفتی نمیشه ناامید شدم😔 چرا ای یو آی ...

اگ میتونی از ژل رویال استفاده کن وهمچنین عسل طبیعی ما خودمون تولید کننده ایم خیلی ها جواب گرفتن حتی دوقلو باردار شدن

ژل رویال چی هست؟ 

ژل رویال و عسل هردو به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب در بدن افراد کمک می کنند. اما تفاوت این دو ترکیب مفید چیست؟ عسل برخلاف ژل رویال فاقد تاثیرات مفید در باروری است و تنها به تقویت میل جنسی کمک می کند. بنابراین بهترین راه برای کسب اطمینان از یک باروری موفق، استفاده از مکمل ژل رویال در زنان است.