2777
2789

خانما من ماهی که دکتر بهم دارو داد کلومیفن از شب پنج دوتا و لترزول از شب سه پریودی یکی هردوتارو باهم داد روز چهارده پریود فقط یه فولی که سایزش ١۵ بود داشتم بنظرتون مشکل چیه اینجا میبینم روز چهار دهم همه چند تا فولی درشت داشتن سایزاشونم بزرگ بوده دکترم بنظرم خیلی خنگه هیچی نمیگه خدایا خسته شدم باز امروز پری شدم 

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من pcoهستم ولی ازین داروها نخوردم تاحالا دارم وزنمو میارم پایین تا شرایطم بهتر شه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

[QUOTE=144703911]من pcoهستم ولی ازین داروها نخوردم تاحالا دارم وزنمو میارم پایین تا شرایطم بهتر شه [/Qحد اقل شما میدونی مشکلت چیه من که نمیدونم چه مرگمه 

هرماه تعداد واندازه فولیکول ها فرق میکنه.سیادونه وعسل بخور میگن خوبه رحمتو گرم نگه دار

چند وقته منتظری شما

[QUOTE=144703911]من pcoهستم ولی ازین داروها نخوردم تاحالا دارم وزنمو میارم پایین تا شرایطم بهتر شه [ ...

عزیز دلم غصه نخور ان شاالله که مشکلت حل بشه 

میخوای یه دوره هم داروی گیاهی امتحان کنی؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

نه عزیزم ربطی نداره منم تنبلی دارم ماه های قبل با قرص روز 14پریود سایز فولیم 15 بود 

این ماه دکترم. رو عوض کردم بهم آمپول +قرص داد خدارو شکر دیروز روز 14 پریودم 2تا فولی 21و18 داشتم حالا ببینم خدا لایق میدونه این ماه مادر بشم یا نه... 

به نطرم شما برای امپول اقدام کن وقتتو روی قرص حدر نده

تنبلي تخمدان خر است تامام🤚🏻

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.

منم دارم تو اقدامم اين ماهي كه گذشت متفورمين خوردم كلي لاغر كردم رژيم گرفتم سرديجات نخوردم تا تونستم گرمي خوردم دوسين و عسل و دارچين صبحا خوردم بادكش كردم رژيم غذايي تنبلي گرفتم چايي و قهوه نخوردم ماه هاي قبل ترشح تخمك گذاري داشتم اين ماه لنتي هيچي ترشح نداشتم اصلا نفهميدم تخمك گذاريم كي بود 😡

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.