2777
2789

سلام خانوما خوبین

خانوما من دوست دارم شاغل بشم و میخواین استخدام بشم

از یه طرفی یه عده ای میگن که زن شاغل سختشه رسیدن به همسر و بچه و کلا زن شاغل خوب نیس

از طرفی هم یه عده میگن برو شاغل شو دستت تو جیب خودت باشه و دستت جلو شوهر دراز نباشه

مجردم

خونه دارا چی میگین؟

شاغل ها

شاغل خوبه یا خونه داری؟

توكل بر خدا...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مجردی برو سرکار تا ازدواج کردی ببین کدوم برات راحتتره

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

تجربه جفتش و داشتم

خونه داری بهتره

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند