2777
2789
عنوان

مادر

120 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها.از دیروز فهمیدم که مادرم مشکل قلب داره.حالم خیلی بده.طپش قلب داره و فعلا بستریه.منم اصلا نمی دونم چیکار کنم.لطفا براش دعا کنید

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...

چشم ...انشالله به حق مرتضی علی زودی خوب بشن و باز صداشون بپیچه تو خونتون و یه چای تازه دم بخوری خونه مامان جونت😇🌻😍

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
چشم ...انشالله به حق مرتضی علی زودی خوب بشن و باز صداشون بپیچه تو خونتون و یه چای تازه دم بخوری خونه ...

مرسی عزیزم.😘

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله خدا شفاش بده .. امیدوارم هیچ مادری مریض نشه 😔😔

اره .مخصوصا ما که بچه بودیم پدرمونو از دست دادیم😔

اره .مخصوصا ما که بچه بودیم پدرمونو از دست دادیم😔

خدا رحمتش کنه .. بیشتر مواظب مادرت باش❤

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
خدا رحمتش کنه .. بیشتر مواظب مادرت باش❤

ممنون عزیزم🌹🌹🌹

ان شاالله خوب میشن 

شمام واسه مامان من دعا کن شفا پیدا کنه

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
ان شاالله خوب میشن  شمام واسه مامان من دعا کن شفا پیدا کنه

مرسی انشالا عزیزم🌺🌺حتمااا

مریض شدن مامانا خیلی بی انصافیه ان شاءالله به حق خانم فاطمه و خانم ام البنین همه مادرا سالم و سرحاا ...

اره خیلییی.خیلی ناراحتم.تو کل دنیا فقط مامانمو دارم که کلی ارزو واسه سه تا بچش داره.مامانم خیلی سختی کشیده تو زندگیش.هم پدر بوده هم مادر.احساس می کنم دیگه خدا ما رو فراموش کرده

اره خیلییی.خیلی ناراحتم.تو کل دنیا فقط مامانمو دارم که کلی ارزو واسه سه تا بچش داره.مامانم خیلی سختی ...

نگو این حرفو عزیزم

به حق خانم فاطمه زهرا و خانم ام البنین ان شاءالله سایه همه مادرا بالاسر بچه هاشون باشه

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94