2777
2789
عنوان

عصبانی شدم زدمش

462 بازدید | 18 پست

باردارم ،شش هفته و پنج روز رفتم سونو فقط کیسه زرده بود حنین نبود دکتر گفت دوازده روز دیگه بیا برای سونو ،دکتر زنان که خودش سونو میکنه هیچ مدرکی نمیده الان باید هفته دیگه برم سونو شوهرم میگه برو سونوگرافی نرو زنان ،بهش گفتم هفته دیگه تعطیل سونو گرافی توی شهرما ،یه شهر دیگه نوبت بگیر ولی چون سرکاره باید مرخصی بگیری،میگه شد شد نشد نشد منم عصبی شدم زدمش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کارت بد بوده بعدش عزیزم همه میدونن تو شش هفتگی جنین و قلبش دیده نمیشه زود سونو کرده اول ساک حاملگی دیده شوه که مال تو هم بود چرا استرس دیگههههه از دلش در بیارررر 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
آره هم تو پاش زدم هم صورتش

الهی نکن زن فردا پس فردا از چشمش بیفتی‌ دیگه‌ جمع نمیشه‌ به خودت مسلط باش دوران بارداری نمیشه‌ آرام‌بخش خورد اما از بهار نارنج و عرق نسترن و نعناع و ختمی این چیزای‌ گیاهی که ضرری نداره‌ استفاده کن خیلی ارومت‌ میکنه‌ مخصوصا به لیمو اول بپرس مضر نباشه‌ واقعا به لیمو عالیه انشاءالله ارومتر‌ و صبورتر دوست من