2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه بیاید همه ببینید ما چمونه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 69 پست
نه بابا. ببین من بوی سوختگی غذارو نمیفهمم. بویه گلابو که اصلاااا نمیفهمم. طول میکشه کلا. من خودمم یک ...

اخی انشاالله زود خوب شین شمام .. میشه بگین حدودا چندروز طول کشید ازاول مریضی تا خوب شی و اینکه خیلی سخت بوده؟

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
وای عزیزدلم خدا کمکت کنه ان شاالله شوهرتم بیاد پیشت زودتر😔😔😔میشه بگید علائم شوهرتون رو چون ما علا ...

تب بدن درد سرفه خشک بدون خلط اخریا طوری سرفه میکرد میگفتم الان دلو رودش میریزه بیرون دور از جونش  اولش بادارو تبش قطع میشد بدن دردش قطع میشد بعد گفتنش تستت منفیه از خونت منفیه دارو نخورد تااوج گرفت الان ایسیو هست یکسره دستگاه بش وصله تو روخدا نزار به اونجا برسبی من مردمو زنده شدم تادبهتر سده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه که تو این مدت خوب نشده مگه دوره کرونا چندروزه هست! بچه ها خوبن الان بعد اینمهمه روز؟نمیدونم ول ...

همه علائمش رفت ولی بی اشتهاست فقط منم نگاه اون میگم اصلا چیزی از گلوم پایین نمیره استرس میگیرم دیشب نفس تنگی داشتم اصلا😢

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
نه بابا. ببین من بوی سوختگی غذارو نمیفهمم. بویه گلابو که اصلاااا نمیفهمم. طول میکشه کلا. من خودمم یک ...

منم الان ۱۳روزه ن بویایی دارم ن چشایی چون میدونم کرونایه خودم رو قرنطینه کردم نمیزارم کسی هم بیاد ولی آز نرفتم.منم شنیدم شاید تا ۲سال هم طول بکشه.ولی واقعا سخته .خسته شدم بخدا

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
عجیبه که تو این مدت خوب نشده مگه دوره کرونا چندروزه هست! بچه ها خوبن الان بعد اینمهمه روز؟نمیدونم ول ...

بچه ها ک خوبن خداروشکر نمیدونم دیگه

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
منم الان ۱۳روزه ن بویایی دارم ن چشایی چون میدونم کرونایه خودم رو قرنطینه کردم نمیزارم کسی هم بیاد ول ...

اره واقعا. دوتایی که سخت تره

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
خعلی سخته مخصوصا شوهرمم نیست دوهفتس..دست تنها با دوتا بچه..‌بامنی که حس بویایی وچشایی ندارم

عزیزدلمی خدا کمکت کنه ان شاالله 

نه عزیزم این ویروس، ما هم گرفتیم، جای نگرانی نیست

علائمتون چی بود خانومی چه مدت طول کشید خوب شدنتون....برامن از۳شنبه هفته قبله که بویایی وچشایی ندارم ابریزش بینی و گاهی حدسه همین تتفسمم عالیه؟

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤
تب بدن درد سرفه خشک بدون خلط اخریا طوری سرفه میکرد میگفتم الان دلو رودش میریزه بیرون دور از جونش &nb ...

ان شالله بحق فاطمه الزهرا همه مریضا خوب بشن و این بلا بزودی از بین بره.

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
تب بدن درد سرفه خشک بدون خلط اخریا طوری سرفه میکرد میگفتم الان دلو رودش میریزه بیرون دور از جونش &nb ...

خدا شفا بده ان شاالله گلم 🤲😔حالتو درک میکنم ان شاالله بلا بدور باشه

اره واقعا. دوتایی که سخت تره

اره با هم رفته اصلا هیج حسی به هیچی ندارم .روحیم ازدست رفته .😔خدا خودش به همه کمک کنه 

چیزای سبک بخورین مثل ابمیوه و سوپ اینا🙁بنظرمن بازم اگ حالتون خیلی بد بود برین بیمارستان فقط چون الا ...

حالمون در حدی نیست ک بخوایم بریم دکتر خوبیم هر دو ولی میگم همسرم بی اشتهاست و بیحال شده سر بی اشتهایی منم خیلی نگران بچه هامم اصلا نمیدونم چکار کنم تو این وضعیت خانواده هامونم همش زنگ میزنن بیاید بچه ها رو بیارید حداقل ما نگه داریم اخه شهرامونم از هم فاصله داره زیاد😢🤦‍♀️😭