2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی امیدی هست؟

اره پس چی من هی میذاشتم اخرش ۳ روز مونده یهو هاله انداحتبعد چند ساعت دیروزش سفید سفید بود.بسپار بخدا و هزینه ی الکی نکن.خوشبحال مردا .اقدام میکنن و میرن عین خیالشونم نیست

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
دیگ خست شدم همش تستهای منفی ای خدا

خوبه مثل من باشی.مثبت و بعد هم سقط؟😤اون بالایی میدونی کی یه فرشته باید پا روی زمین بذاره.خدا خدا خدا

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
دوسال

طب سنتی رفتی؟

من برای بچه اولم بعد از یک سال و نیم اقدام، رفتم طب سنتی سه ماهه نتیجه گرفتم، برای بچه دومم هم بعد از شش ماه اقدام دوباره رفتم طب سنتی دوماهه جواب داد.

امتحانش ضرری نداره.

الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه
طب سنتی رفتی؟ من برای بچه اولم بعد از یک سال و نیم اقدام، رفتم طب سنتی سه ماهه نتیجه گرفتم، برای بچ ...

اخه هیچ مشکلی نداریم ولی یکی هست مشهدمیخام برم ببینم چی میگ

اخه هیچ مشکلی نداریم ولی یکی هست مشهدمیخام برم ببینم چی میگ

مشکلات مزاجی معمولا پنهان هستن و علائم خفیفی دارن.

بخصوص غلبه سردی در خانم‌ها.

انشاءالله خدا حاجتتون رو بده.

الحمدلله رب العالمین علی کل نعمه