2777
2789
عنوان

سوال راجع به بعد از شب عروسی داشتم بیاین😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 75 پست
عزیزم ینی میرن خونه ی عروس داماد همه؟؟!!!

والا ما رسممون اینه خانواده میان تا دم در و دست ب دست میدن عروس دامادو میرن

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
پدر دختر منظورتونه؟بعضی جاها رسمه. بعداز عروسی عروس داماد خونه رفتنی بقیه هم‌میرن باهاشون مثلا تا نز ...

میرن داخل خونه پدر عروس برا خداحافظی.اره بقیه هم میرن.البته الان دیگه کمرنگ شده این رسم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم فقط تا بیرون میرن یا داخل خونه هم‌میرن؟

داخل خونه میرن ولی الان دیگه نیاز نیست این رسم قدیمی شده

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
پدر دختر منظورتونه؟بعضی جاها رسمه. بعداز عروسی عروس داماد خونه رفتنی بقیه هم‌میرن باهاشون مثلا تا نز ...

کلا جفت پدرارو میگم..تاحالا نشنیده بودم کلا...تو شهر ما بعد عروسی، عروس کشونه بعدم عروس و داماد با مهمونا میرن خونه که مهمونا بیان خونه و جهزیه عروس رو ببینن که من با این تیکه اش موافق نیستم زیاد

🤐
داخل خونه میرن ولی الان دیگه نیاز نیست این رسم قدیمی شده

الان از تالار میرن عروس گردونی بعدم خونه عروس