2777
2789
عنوان

مادر زن سلام چی بخرم؟

2243 بازدید | 24 پست

برای مادرزن سلام چی بخرم؟ 

طلا که واقعااااا گرونه به غیر از طلا چه چیز ابرومندانه ای میشه خرید ؟؟ 

مامانم خیلی زحمت کشیده برام دلم نمیاد دلش بشکنه ولی نمیتونمم طلا بخرم😔😔

بزرگترین هدیه برگزار نکردن این مراسمه الان😓

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر زن سلام چطوریه لطفا یکی توضیح بده

دوستان نی نی سایتی عزیز برام دعا کنید ۶ساله در انتظار بچه دار شدن هستم سه بار آی وی اف کردم یه بار آی یو آی  لطفا با دلهای صافتون دعا کنید من باردار بشم و بچه های سالم و صالح خدا بهم بده
کاش این رسومات جمع بشه پدرمادرا بدونن اوضاع اقتصاد خرابه نباید توقع داشته باشن 

هیچ پدر و مادری از بچش توقع نداره قطعا!!!! 

ولی منم دلم میخواد در حد توانم ی کادو براش بخرم تا دلشو شاد کنم

مانتو 

دوستان نی نی سایتی عزیز برام دعا کنید ۶ساله در انتظار بچه دار شدن هستم سه بار آی وی اف کردم یه بار آی یو آی  لطفا با دلهای صافتون دعا کنید من باردار بشم و بچه های سالم و صالح خدا بهم بده
مادر زن سلام چطوریه لطفا یکی توضیح بده

سه روز بعد عروسی ، خوده عروس و داماد میرن خونه پدری عروس برای دستبوسی و تشکر و ی کادو به مادرزن میدن برای تربیت دختر به این خوبی😁😁

یه روسری خوشگل بخرعزیزم😍

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
هیچ پدر و مادری از بچش توقع نداره قطعا!!!!  ولی منم دلم میخواد در حد توانم ی کادو براش بخرم تا ...

محبت و شاد کردن به کادو نیست گاهی با سر زدن ساده و انجام دادن کارهاش و کمک تو جمع میتونی بزرگترین محبت رو کنی 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
هیچ پدر و مادری از بچش توقع نداره قطعا!!!!  ولی منم دلم میخواد در حد توانم ی کادو براش بخرم تا ...

شما دخترشی از سلایقش بهتر سر در میاری ،ببین چی خوشحالش میکنه چی دوست داره اونو بخر براش ،ما چندین سال پیش انگشتر خریدیم ولی الان واقعا گرونه نمیشه دیگه

ما ملت امام حسینیم💚💚