2777
2789

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دوستان خوبم 

مامان عزیزم امروز در آی سی یو بستری شد 😔

امروز خدای مهربون خیلی به ما رحم کرد، 10 دقیقه عملیاتِ  اِحیا و CPR روی مادرم انجام شد و خداروشکر برگشت. 

ولی هوشیاریش روی 9 هست 😢 محتاجِ دعاهای خواهرانتون هستم 🙏🙏🙏 

لطفا در حق مادرم دعا کنید تا خدای مهربون فرصتِ بیشتری بهش بده 🙏🙏🙏

اگه خدای نکرده الان بره خانوادمون متلاشی میشه 😢 دوتا برادر آخریم یکیشون عقد کرده هست و یکی هم تازه  نامزد کرده مامانم خیلی دلش، می خواد سروسامون گرفتنِ اینهارو ببینه 😔 با دلهای پاکتون دعا کنید خدای مهربون به مادرم مهلت بده 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله که هر چه زود تر سلامتیشون رو به دست بیارن ، امضای @sayeh6859  رو بخونید روش حاجت روایی از شهدا دارن ،مجربه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

انشالله که زودتر سلامتیشونو بدست بیارن براشون

آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

اگه به بست خوردید و مظطر هستید ، در دل شب وضو بگیرید و ۱۱۰ بار بخوانید:                

یا قاهِرَ العَدوِّ یا والیَ الوَلی یا مَظهَرَ العَجائِبِ یا مُرتَضی عَلی

سپس صد صلوات اینطور بفرستید:

رَبِّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَ عَلی اهلِ بَیتِه

و حتما ! صدقه کنار بگذارید ،چون این ذکر سنگینه و بسیار بسیار مجرب است

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

امیدوارم همه مریضان لباس عافیت بر تن کنند خصوصا مادر بزرگوار شما به برکت صلوات بر محمد و آل محمد 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
ممنونم مهربون 

خواهش میکنم عزیزم❤

گر نگهدار من آن است كه من مي دانم       شيشه را در بغل سنگ  ، نگه مي دارد