2777
2789

منم تازگیا شروع کردم

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

بچه من فقط واسه شاشیدن میگه جیش دارم گلاب ب روتون خرابکاری میکنه توشلوار،چندبار ببرش دسشویی بگو جیش کن جیش کن تشوقیش کن ازخواب بیدارمیشه ببرش دسشویی میخاد بخابه هم همینطور دیگه خودش یادمیگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مک میگم جیش کن نمیفهمه چی میگم...😐😐😐چیکار کنم؟؟؟دوسال و س ماهشع

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....

اول یه مدت بگید ما بزرگ ها جیش و پی پیرو میریم دستشویی میکنیم

بعد دیگه پوشکش نکن تو شورت ش کهنه بزار از دستش در رفت اشکالی نداشته باشه

مرتب ببرش دستشویی ساعت به ساعت اگه نکرد ده دقیقه بعد

هر وقت کرد تشویقش کنین

شب هام زیرش چیز خوبی بنداز موقع خواب ببرش و صبح زود بگیرش رو دست تو خواب جیش میکنه

بعد صبح تا چشم باز میشه سریع ببرش 

اصلا توقع نداشته باش بگه ماااامان جیش دارم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خودت جلوش بشاش بگو عاااا نگا کن مامانی جیش میکنه باور کن جواب میده امتحان کن😂😂😂

امتحان میکنم جیش نمیکنه باز😄😄😄

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....

ببین عجله نکن بچه من هم چند ماه پیش احساس میکردم نمیفهمه بیخیال شدم الن میفهمه ولی رو زمین راحت تره ولی زوق دمپایی هاش داره ولی خیلی رو اعصابمه وقتی میبرمش حموم کارش رو بکنه