2777
2789
عنوان

مامانای گلی که امسال کلاس اولی دارن ☺☺☺☺

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 42 پست
ثبت نام که کردیم ، دیگه ببینیم چی میشه، یه جا شنیدم سه روز یه بار میرن سر کلاس ولی مطمئنم امسال معل ...

گلم پسرت گوش میده ب حرفات اخه مدرسه چیز دیگست تاماتوخونه کار کنیم

امشبم اخبارگفت اگه وضعیت به همین منوال باشه توبازگشایی مدارس تجدیدنظرمیشه

من تاوقتی کروناهست حتی اگه خودخداهم بگه بچتوبفرس مدرسه  میگم بااون عقلی که خودت بهم دادی بچمونمیفرستم

حالا آموزش پرورش هزارتابخشنامه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فکر نمیکنم تا مهر خوب بشه اوضاع یادتونه میگفتن تو تابستون هوا گرم خوب میشه یا کمتر ولی نشد ولی خب اموزش را هم نمیشه تعطیل کرد درسته منم با حضوری موافقم ولی در این برهه اموزش مجازی بهتر از نداشتن اموزشه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ا جدی خب ابجی لگه مجازی باشه پسرم نیمه اولی اصلا گوش نمیده چکار کنم

نگران نباش همه بچه هااینطورین کم کم راه میافته معلم خصوصی هم میتونی براش بگیری

پیش دبستان فرستاده بودیش؟

خدایا توراسپاس میگویم آنچنان خاضعانه که درخورحقیری من است وآن قدرفراوان که سزاواربزرگی توست😙
نه هنوز ثبت نام نکردم واکسنشم منتظرم اوضاع کرونا یکم بهتر شه برم بزنم ثبت نام میکنم ولی اگه حظوری ...

من واکسنشونودوهفته زودترازتولدوسطای خردادزدم 

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
نگران نباش همه بچه هااینطورین کم کم راه میافته معلم خصوصی هم میتونی براش بگیری پیش دبستان فرستاده ب ...

اره 2 ماهی رفت مشکل من اینکه ک وابستس گریه میکرد نمیرفت الانم دلم میسوزه بیشتریا نیمه دومین بزرگترن این ریزه میزه😢

خوشبحالتون الان اینقدر کرونا تو مشهد زیاد شده میترسم برم برا واکسن منتظرم انشالا کم شه کرونا

ماهم جایی هستیم که ریادبودمن دوقلوهستن وخیلیییییی ازواکسن میترسیدم ولی خب ازخداکمک خاستم رفتم زدم خداروشکرخیلی خوبم بودن ماهم کرمانشاهیم وصعیت قرمز.

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
خوشبحالتون الان اینقدر کرونا تو مشهد زیاد شده میترسم برم برا واکسن منتظرم انشالا کم شه کرونا

نرو ابجی اخه تو بهداشت ها هم پر کرونایین خدابهم رحم کرد ک زود فهمیدم برگشتم همه کرونایی بودن 😦