2777
2789
عنوان

دلم از مادر شوهرم خیلی گرفته

470 بازدید | 29 پست

مادر شوهرم خیلی بهم کم محلی میکنه هیچی از محبت براش کم نداشتم باز عروس داییشو یه رخم می کشه الان شیش ماهه خود به خود خونش راهم نداده همش با خواهرش و عروس دایی میرن خوش گذرونی و میذارن وضعیتشون و منو ادم حساب نمیکنن برای عروس دایی تولد گرفت و به من تولدم رو می دونست و تبریک نگفت بردار شوهرم به اون میگه ها هر و به من میگه زنه امیر حتی نمی گه زن داداش دلم ازشون خیلی گرفته

رفتو آمد نکن عزیزم برا خودت ارزش قائل شو اصلا محلشون نذار

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نادیده اشون بگیر بهشون فکر نکن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

عزیزم توهم سعی کن با خونواده خودت خوشبگذرونی   بی خیال اونا باش خودتم راحت تر میشی

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

راحت زندگیتو کن و لذت ببر 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هنوز عروسی نکردیم عقدیم و اینهمه اذیتم میکنن منو خونشون راه نمیدن

توام عروسی کردی محلشون نذار الانم باهاشون گرم نگیر زیاد سرسنگین باش 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘