2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 82 پست
نه والله دور از کل خونوادیم.. ترکیه ییم

بسپارش به اونیه خودش ترتیبش داده منم کلی اذیت باردار شدم  هر روز پا میشم به خدا میگم تو بهش روح دادی  من چکاره هستم  کاشکه زودتر میفهمیدی الان حتما ضربان داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حالتو میفهمم.بچه های منم تقریبا همسن بچه های شما هستن.این ماه دیر پریود شدم داشتم از استرس میم ...

نه والله هر دو تاش رو طبیعی آوردم .. من بیشتر دلم برای دخترم میسوزه.. خودمم هم خیلی حاملگی سختی دارم مگه خدا کمکم کنه

ان شاالله که باردار شی و بچت سالم وسلامت باشه....... و هر چی دلت میخواد

مرسي عزيزم😍

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بخدا شماها مادرید دوتا دارید سومیشم دارید بدنیا میارید من که تا ده روز از موعد ماهیانه ام میگذره دنبال اینم که اگر باردارباشم چطوری سقط کنم خداانشاالله بهتون سلامتی بده 

مادرم ضربان قلب من است.
والله کاندوم بود .. من دستگاه برای سیستم بدنم خوب نیست .‌ ۳ سال بعد پسرم با کاندوم بود .. این دفعه ف ...

عزیزم تو تاپیکمم هست فامیلمدن تو داروسازی میگ جدیدا بخاطر پیر شدن جنعیت ایران کاندوم هارو سوراخ کررن و قرص های اورژانسی هم بی تاثیرش کردن یعنی الکی یا همه حامله بشن و جمعیت جوون بشه چون اینجوری آینده تاریکی در انتظار کشوره .خیلی مراقب باشید

بسپارش به اونیه خودش ترتیبش داده منم کلی اذیت باردار شدم  هر روز پا میشم به خدا میگم تو بهش روح ...

من نمیدونم الان توی چه شرایطی هستی. ولی یه چیز فهمیدم تا خدا نخواد هیچی نمیشه ما از فردامون بی خبریم 

نگهش میداری؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
تو هفته ۵ ام 

هنوز قلبش تشکیل نشده بیشتر مواقع پشت سر هم بارداری هفته ششم بوجود میاد قلب جنین خواهرم بچه اولشو بدنیا آورد پنج ماه بعد دومی باردارشد هفته ششم قلب جنین بوجود اومد 

مادرم ضربان قلب من است.