2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا علی استارتر حسابی ترسیدم شبیه یه مرد اخمو شدی. چرا انقد پهنو تیره کردی ابروتو😑😷

ارایشگاه نمیتونم برم اینجور شده امروز مداد زدم بدتر شد حس مکنم

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
مامان بزرگ ب روز :)

😁❤

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من بااينكه ابروهاي خودم مشكيه پهنم هست ولي بنظرم شمامشكي زيادبهت نميادمخصوضاكه مدادميزني مدادمشكي خو ...

همسرم میگه روشن مکردنی سنت زیاد میزنه

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

استارتر ندیدم دوبارع میذاری؟

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
تاجش مداد نزدم ک زیاااد ظاهرا اره😓

اسی من ابروهام... از مال تو کمترعه...ولی مداد نمیکشم... وقتی خوبن چرا بخوابم پهنتر و پرترشون کنم؟ بنظرم توام اگ مداد نکشی... با ای خط چش قشنگی ک کشیدی ...زیباتر میشی😍