2777
2789
عنوان

پرنده مزاحم

156 بازدید | 6 پست

بچه ها دو تا یا کریم هستن،الان پونزده روزه هر چی آت و آشغال از هر جا میارن تو تراس یه پایه آهنی داریم تو ارتفاع میچپونن روش مثلا لونه بسازن، اتاق خوابم کناره تراسه و صبحا ساعت هفت با کلی سرو صدا و کثافت کاری میان  من از وقتی اینا اومدن یه سره گلو درد و خارش چشم گرفتم ،جوجه و تخم هم ندارن و توی لونه انقد کثافت کاری کردن بوش خفم می‌کنه چی کار کنم ،  چجوری دمشون کنم بسیار بسیار هم پررو هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هم همینطوره،میترسم از آت و آشغالها که از کوچه خیابون و جوب و پارک میارن عامل انتقال کرونا باشن

حق داریی.... خونه اجیم تو دسشویی شون روی جا صابونی لونه درست میکردن... هرچقدرم مینداختشون بیرون بازم از اول.....اخر سر یه پلاستیک مشکی بزرگ... اونجارو پوشوند... و هر بار میدید میان...بیرونشون میکرد

آفرین عجب ایده ای منم پلاستیک مشکی بذارم شاید دیگه نیان،باور کن عصبی شدم از وقتی اومدن،خیلی ازت ممنونم بابت راهنماییت،البته امروز لونشون رو منهدم کردم ولی میدونم بازم میان