2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
اره بخدا همه حرفام راسته  تایپ کردم اول تورخدا تا تهش بخونید

شما میتونستی صداشونو ضبط کنی حالشون رو بگیری

ولی خاک تو سر مادرشوهرت که وقتی شما خوشحال باشی پسر خودشم خوشحال میشه نمیدونم چرا نمیخوان بفهمن

حالا سعی کن اول مشاوره بری و خودت تصمیم بگیری چکار کنی

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
اره بخدا همه حرفام راسته  تایپ کردم اول تورخدا تا تهش بخونید

فقط قسمت میدم ضعیف نباش حقتو بگیر مگه نون و ابتو میدن بخوان اینجوریم رفتار کنن مطمین باش با اینا به هیچ جا نمیرسی

به هر کس که مینگرم در شکایت است!                        در حیرتم لذت دنیا به کام کیست؟🌻🌈🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت ک به نظر تون خوبی میاد باید بهش می گفتی یا برادرات مگه بی صاحب بودی ک اینجوری باهات رفتار کزدن

دقیقا درست میگی مگه ادم بی کس‌وکاره که این همه توهینو خفتو تحمل کنه باید به خانوادش میگفت پدرشو در میاوردن حرصم میگیره از زنایی‌که اینجوری به خودشون خفت میدن

منم بهشون گفتم انشاله بحق حضرت عباس هرکی دروغ میگه حنجرش بسته بشه که نتونه حرف بزنه

فحشم دادن و رفتن

شوهرمم بالاخره غدارو جدا کرد و راحت شدیم و با خواهراش قهر شد و ارامش برگشت تا هنوز یکماه نشده بود که یه غده زیر گلوی خواهرش دراومد و اینا باز زنگ به شوهرم و گریه

گلوشو عمل کرد ولی دیگه نمیتونس حرف بزنه مینوشت براشون

شوهرم بهم گفت عیبی نداره ارزش نداره تو کوتاه بیا بریم عیادتش دلم سوخت رفتم ایکاش خبرمرگم نمیرفتم خلاصه رفتم و اونم گریه منم بوسش کردم و گفتم ناراحت نباش انشاله خوب میشی و منم گریه کردم بخدا دلم سوخت و حلالش کردم با ورتون نمیشه اخر هفته نشده بود تونس کلمه کلمه حرف بزنه

به امام رضا حرفام راسته

همین که به جای خواهرشوهرام گفتی خواهرهای شوهرم من حق رو به شما میدم    

ینی چی از چ لحاظ

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
اوشینی مگع؟ 

عااااشقتم😂😂😂😂😂😂

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
کیا مثل من از حرص دندوناشونو رو هم فشار میدن    

من فشارم همینجور پایینه اینا رو میخونم دیوونه میشم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️