2821
2789
عنوان

طلاق

343 بازدید | 41 پست

سلام دوستان میخوام واسه طلاق اقدام کنم ،اولین قدم باید چیکار کنم ؟تو عقدم چندروز پیش باشوهرم دعوامون شد پیام داد دیگه نمیخوامت از اون روزم دیگه خبری ازش ندارم ،وایسم خودش اقدام کنه یا خودم برم مهریمو بذارم اجرا ؟میدونم که خودش اقدامی نمیکنه از ترس مهریه دادن ،میخواد خودم پیش قدم بشم ،فاکتور طلاهامم همش به اسم اونه ،اگه خودم اقدام کنم فکر کنم باید بیخیال مهریم بشم طلاهامم ازم میگیره حتما ...منم چون باکره نیستم میخوام بچزونمش زندگیمو نابود کرد چیکار کنم خواهشا راهنماییم کنید 

یه دعواس خوب تو عقد زیاد پیش میاد

عجله نکنید واسه جدایی فعلا

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه در هر صورت بهت تعلق میگیره ها فک کنم البته .. راه نداره آشتی کنین ؟ شاید عصبانی بود الکی گفت

نه راهی نداره ،سه بار خواستم جدابشم با وساطت بزرگترا آشتی کردیم ،تحمل کاراشو ندارم 

گلم مهریه حق خانومه چ خودش اقدام کنه چ نکنه.

باید بری دفتر ازدواج بعد ثبت ثنا 

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

✅ برای گرفتن مهریه چه مراحل قانونی باید طی شود؟

1.از طریق دادگاه:

در این مرحله زن با داشتن مدارک شناسایی و سند ازدواج به دادگاه مراجعه کرده و درخواست توقیف اموال همسرش را می‌دهد. در دادگاه پس از محرز شدن رابطه زوجیت و در صورت عندالمطالبه بودن مهریه، رای تامین خواسته صادر می‌شود و نیم عشر (معادل یک بیستم مهریه) به دادگاه پرداخت می‌شود.

2.از طریق سند ازدواج:

خانم به دفتری که ازدواج در آن ثبت شده مراجعه می‌کند، اموال منقول و غیرمنقول مرد معرفی شده و به مزایده گذاشته می‌شود. در صورت داشتن اموال منقول در جلسه مزایده مبلغ به بستانکار داده می‌شود و در صورت غیرمنقول بودن اموال، سند به نام بستانکار زده می‌شود.

@moshavereh_iran

🔸 مشاوره رایگان:  🔸

☎️  02191079103

☎️  09101398612

#س14

⚖️ سونیا معماری| وکیل پایه یک دادگستری و متخصص حقوق خانواده

@moshavereh_iran

@moshavereh_iran

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
نه راهی نداره ،سه بار خواستم جدابشم با وساطت بزرگترا آشتی کردیم ،تحمل کاراشو ندارم

از دادگاه بپرس بهت بگن بهت تعلق میگیره یانه

دلبرا دل به تو دادم که مرا ناز کنی نه که تو خیر سرت جگرکی باز کنی

چند روز صبر کن چقد زود تصمیم به طلاق گرفتی..دعواتون سر چی بوده؟مردا از این حرفا زیاد میزنن جدی نگیر

زود نیست قبلا هم این تصمیمو داشتم به خاطر این حرفش نیست ،کلا نمیتونم تحملش کنم اذیتم میکنه

زود نیست قبلا هم این تصمیمو داشتم به خاطر این حرفش نیست ،کلا نمیتونم تحملش کنم اذیتم میکنه

ای بابا مثل شوهر من😔 ولی کلا پروسه طلاق خیلی طول میکشه اگه میخوای توافقی باشه اول میری دادگاه درخواست میدین بعد میفرستن مشاوره ۵ جلسه بعد از اونجا نامه میدن برا دادگاه

عشقم همه کسم دخترم😍😍
اخه میترسم مهریه بده طلاقم نده  

مگه داره ک بده؟

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.