بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مواظب خودت باش ی وقت دیدی از خواهر گفتن به عشق رسیدی..قبل از شروع هر رابطه ای طرفتو خوب بشناس..پسرا الکی به ی دختر پیام نمیدن ۲ حالت داره یا قصدش سواستفاده و دوستی موقته یا ازدواج ..گول نخوری ی وقت.❤❤
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
مواظب خودت باش ی وقت دیدی از خواهر گفتن به عشق رسیدی..قبل از شروع هر رابطه ای طرفتو خوب بشناس..پسرا ...
متاهله
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
واااااااااااای یا خدا...دیگه بدتر ی آدم متاهل واسه چی باید به ی دختر مجرد پیام بده.اگه منظوری نداشته باشه ک باید درباره کار باهات حرف بزنه نه این که بیاد به هر بهانه ای شده پیامای الکی بده. عزیزم شدیدا مراقب قلب پاکت باش مردا این روزا ترسناک شدن
واااااااااااای یا خدا...دیگه بدتر ی آدم متاهل واسه چی باید به ی دختر مجرد پیام بده.اگه منظوری نداشته ...
کلا اشتباه زدی خواهر😹😹خانوم متاهله.یعنی استارتر