بانوی_شکار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 225 عنوان کیا اینجا دکترا دارن یا دارن می خونن؟؟ 100 بازدید | 5 پست میشه بگید چقد مطالعه داشتید برا ازمونرزومه تون چطور بودمن رزومه م خالیه😅 بگید چیکار کنممقاله هم تا حالا ننوشتم بلد نیستم مث کوه کندن براملطفا یکم راهنماییم کنید تیکر رسیدن به هدف کوتاه مدت باردار نیستم 1399/04/16 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128720 زبان انگلیسی مسلط هستمفرانسه میتونستم حرف بزنم مطالعه کاری زیاد داشتمفوق رو از یه دانشگاه معتبر با معدل ای داشتممقاله داشتمو جی مت و زبان کنکور رو عالی زدم توی مصاحبه هم شاغل بودن و سابقه درسی ام مهم بودروزانه دولتی قبول شدم سایت از صدا پر است و از حرف خالی
بانوی_شکار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 225 زبان انگلیسی مسلط هستم فرانسه میتونستم حرف بزنم مطالعه کاری زیاد داشتم فوق رو از یه دانشگاه ... چه رزومه ی خوبی داشتیمی خوام دست به کار شم و رزومه مو قوی کنم پیشنهادتون چیه؟راستی شما کورد هستین؟ تیکر رسیدن به هدف کوتاه مدت باردار نیستم
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128720 چه رزومه ی خوبی داشتی می خوام دست به کار شم و رزومه مو قوی کنم پیشنهادتون چیه؟ راستی شما کورد هستی ... مطالعه زیاد کنید بستگی به رشته تون داره که فاکتورهای تاثیر چیا هستندمن حوزه مدیریت بودم و برای همین شغل در خوزه مدیریت و تجربه زیسته مهم بودبعضی رشته ها درصد مهمهبا افتخار عروس کوردها هستم سایت از صدا پر است و از حرف خالی
بانوی_شکار مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 225 مطالعه زیاد کنید بستگی به رشته تون داره که فاکتورهای تاثیر چیا هستند من حوزه مدیریت بودم&nbs ... اخی منم کوردممشکل من مقاله س نمیدونم چرا انقد ناتوانم در برابرش سعی می کنم بنویسم ولی فلج می شم انگار نمی دونم چیکار کنمزبانم خوبه و دارم بیش تر تقویتش می کنم تیکر رسیدن به هدف کوتاه مدت باردار نیستم
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128720 اخی منم کوردم مشکل من مقاله س نمیدونم چرا انقد ناتوانم در برابرش سعی می کنم بنویسم ول ... دو تا بنویسی دستت راه می افته سایت از صدا پر است و از حرف خالی