2777
2789

سلام من رفتم ایو دی بخرم تاریخ انقضا زده 2023 مسی است مثلن 10 ساله می تونم بخرم استفاده کنم یا باید تا 2030 تاریخ انقضاش باشه یا این تاریخ روی ایو دی مال گذاشتنه یا تا آخرشه لطفن کسی می دونه بگه ممنون

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکنم از زمانی ک میذاری تاریخش حساب میشه. واسه خودم ک اینجور بود

یعنی باید تا 2030 تاریخ داشته باشه یا همون 2023 کافیه

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
آیودی نزار چیه خوب نیس

8 سال داشتم خوب بود درش آوردم دوباره میخام بزارم گیج شدم دفعه قبل حساس نبودم چون یکی داشتم الان دو تا بچه دارم نمی خام دیگه

یعنی باید تا 2030 تاریخ داشته باشه یا همون 2023 کافیه

ن دگ ینی از وقتی ک میذاریش ۱۰ سال حساب میشه. من تا حالا دوبار گذاشتم. البته من تخریده بودم خود دکتر داشت واسم گذاشت. و گف ۱۰ سالست. فکرم میکنن تا داخل بدن نباشه مسش ک فاسد نمیشه. و در کل مهمترین عملکری آیودی اینه ک فضای رحم و اشغال و میکنه و جا واسه رشد نطفه نیست. واسه همین اگر آیو دی بیاد پایین احتمال حاملگی هست. مس در واقع تاثیر کمتری داره ب نسبت اون مورد اول ک گفتم