2777
2789

یه تاپیک بود دختره گفت پستارو میخونم انگار اومدم عصر هجر یه کاربر بیشعور برگشت بهش گفت از مال تورم میخونم انگار اومدم ج.. خونه

انگار زیاد اونجا رفتن خوب میدونن اونجا چطور حرف میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینا خودشون بدترن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خوب پس از هم برمیان دیگه توهین می‌کنه اونیکی هم با توهین جوابشو میده

نه کابر اول اصلا به اون خانوم توهین نکرد و ریپلای نکرد

خانوم دوم ریپلای کرد اونو گفت

بعدم شما عصر هجرو با ج خونه مقایسه میکنی؟

من بودم گفتم میرم عصر حجر .حال متکلم از کلامش پیداست. همینا خودشون جزو داغون ترین و بدبخت ترین ادمان

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
دقیقاجوابشم دادم ولی ترکید فکر نکنم دیده باشه

اینا رو خدا زده طفلیا تو زندگی تحت فشار و سر بقیه خالی میکنن.منکه اصلا اهمیت نمیدم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند