2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط کردن میشه بیایین

261 بازدید | 41 پست

سلام ببخشیدشما هایی که سقط کردین تو4یا5ماهه بودین خونریزی هم داشتین؟؟ من حس میکنم بچم سقط شده چون دلم بشدت درد میکنه امانم بریده فرداهم وقت دکتر دارم نمیدونم الان برم بیمارستان یانه؟ 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دردی که سقط نیس

آخه خیلی خیلی دلم درد میکنه از صبح مثل درد زایمان درد گرفته بیمارستانم ترسم میره برم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

من دوتا سقط داشتم ولی سنای پایین 

ولی سر پسرم از ماه هشتم خیلی درد داشتم جوری که شب نمی خوابیدم یا از خواب بیدار میشدم برای اینکه مطمئن شی برو دکتر

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
آخه خیلی خیلی دلم درد میکنه از صبح مثل درد زایمان درد گرفته بیمارستانم ترسم میره برم

شماره دکترتو داری زنگ بزنی بپرسی؟؟ 

بعدم معذرت میخوام غذاهای نفاخ نخوردی؟؟ 

خیلیا تونو واسه امضاتون لایک میکنم💖
خودت چی فکر میکنی؟

از صبح اصلا نتونستم چیزی بخورم فقط زیر پتو استراحت کردم آخه عمم هم اینطور بود سقط شده بود

من دوتا سقط تو هفته های پایین داشتم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

شماره دکترتو داری زنگ بزنی بپرسی؟؟  بعدم معذرت میخوام غذاهای نفاخ نخوردی؟؟

نه عزیزم فقط دیشب یه کم ماکارانی خوردم صبح که بیدارشدم نمیتونستم تکون بخورم