2777
2789

عرضه اولیه سهام ولپارس (لیزینگ پارسیان )

زمان عرضه چهارشنبه 18 تیرماه 1399  ساعت 7/30  صبح تا 11 بصورت آنلاین میباشد.

حتما به دوستانتان خبر بدید.

البته در قسمت پیامهای همان روز دقت کنید احتمال تمدید یا تغییر ساعت هم وجود دارد.

ثبت سفارش خرید بصورت آفلاین در بعضی کارگزاری ها مثل آگاه و کارگزاری هایی که از برنامه رایان همراه استفاده میکنند از امروز دوشنبه تا صبح 4 شنبه آفلاین فعال میباشد.

حتما آفلاین امروز و فردا سفارش خرید بذارید.احتمال اختلال در سایت ها و برنامه ها در روز چهارشنبه وجود دارد.بهتر است ظهر تا شب شارژ و خرید آفلاین عرضه اولیه را ثبت کنید چون سایت ها خلوت تر است.

فرقی بین فردی که امروز یا 4 شنبه خرید کند وجود ندارد و بهمه مساوی سهام می دهند.

قیمت خرید 3200  ریال بنویسید.باید بالاترین قیمت در عرضه اولیه انتخاب شود.

سقف تعداد سهام برای خرید 300  سهم اعلام کرده اند که نیاز به 1000000 ریال یا همان صد هزار تومان پول دارد.

اما من 124  سهم سفارش خرید میزارم که نیاز به 400000  ریال پول دارد.

بیشتر از این نمی دهند.

اما در صورتی که بعضی کارگزاری ها اختلال پیش بیاید بیشتر می دهند.

اونایی که کارگزاری مفید هستند باید توافقنامه خرید عرضه اولیه را تایید کنند و اگر کد بورسی خودشون را شارژ کنند خودکار کارگزاری براشون خرید میکند.بمقدار پولتون خرید میکند.

بقیه کارگزاری ها مثل آگاه  سفارش آفلاین بذارید چون سامانه های بورسی در روز عرضه اولیه اختلال بوجود می آید و اگر کارگزاریتون آفلاین ندارد باید 4 شنبه طبق ساعت آنلاین از صبح سفارش بذارید.

اگر مشکلی دارید و تازه ثبت نامی هستید بروید کارگزاری بهتون کمک میکنند.

کارت بانکی رمز پویا برای پرداخت وجه الزامی است.همین امروز کد بورسی خودتون را شارژ کنید.

نحوه خرید:

اسم سهم را در قسمت جستجو نماد بنویسید و بعد قیمت 3200 ریال را که نوشتید بعدش کنار قسمت حجم یا تعداد یک ماشین حساب است شکل یک مربع کوچک است اونجا پولتون را بنویسید ماشین حساب تعداد  را بهتون نشان می دهد.بیشتر از 300 سهم نمیتوانید سفارش بذارید.

چند نکته:

اول:  برای فروش سهم هاتون رو سهم در پرتفو یا سبد سهام کلیک کنید قیمت را به ریال بنویسید و تعداد سهامی را که خریدید را هم در قسمت تعداد یا حجم بنویسید و فروش بزنید.مشکلی داشتید بروید کارگزاریتون بهتون مشورت و کمک میکنند.

دوم بدون مشورت سهم های دیگر را  خرید نکنید چون قیمت ها زیاد بالا آمده و ممکن است ضرر کنید حتما کلاس آموزش تابلونویسی و مقدماتی بورس و تکنیکال بورس را بروید خوب است.

سوم واریز وجه و شارژ کردن را بعد از ساعت بازار  عصرها یا شب انجام دهید.معمولا صبح ها سامانه ها شلوغ است و خطا میزند.

چهارم: شاخص بورس زیاد بالا رفته و علتش بالا رفتن دلار است.اگر قیمت دلار یهو پایین آمد بیشتر سهم ها فورا منفی میشود.حواستون باشه.

پنجم: درباره سهام عدالت و صندوق دارا یکم جداگانه تاپیک گذاشتم.بخوانید.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

کارگزاری آگاه و مفید و فارابی سایت جداگانه برای فروش سهام عدالت درست کرده اند.از اون سایت ها میتوانید ثبت نام کنید و 30 درصد سهام عدالت را فروش بذارید.

بقیه 70 درصد سال آینده میتوانید بفروشید.

پول سهام عدالت اگر بحسابتون نیامده احتمالا بخاطر انجام ندادن سجام یا اینکه موبایل بنام خودتون نبوده.

البته شنیدم بیشتر سهام عدات هایی که یکماه پیش فروش زده اند هنوز فروش نرفته.اگر هم فروش برود پولش خرد خرد در چند مرحله بحسابتون می آید.

پس حتما 10 گردش یا پرینت یکماه گذشته حسابتون را از بانک بگیرید تا بفهمید چقدر از پول فروش سهام عدالت بحسابتون رفته.

زیر تاپیک سهام عدالت اسم چند سایت را نوشتم که میتوانید از اون سایت ها ارزش سهام عدالت خودتون را ببینید.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

سلام مرسی از توصیحات خوبتون فقط این سهم و میگن خیلی کوچیکه مثلا همش ۴۰ تومن میرسه بخریم؟

بیاین پایین عشقا یه چیز جذاب دارم👇👇👇👇داستان امیر و پریناز بزنید رو لینک و بخونید مرسی از توجهتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مرسی از توصیحات خوبتون فقط این سهم و میگن خیلی کوچیکه مثلا همش ۴۰ تومن میرسه بخریم؟

بله

سلام شما میدونین چرا عرضه اولیه اریا سودش ب دویس هشت هزارتومن رسید ولی الان شده 170مگه نمیگن فقط سود هس چرا پایین اومد

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
سلام شما میدونین چرا عرضه اولیه اریا سودش ب دویس هشت هزارتومن رسید ولی الان شده 170مگه نمیگن فقط سود ...

رفت مجمع ۵۰ هزار تومن سود تقسیم شد که بعدا واریز میشه و بعد از مجمع ۱۰ درصد از سودش کم شد 

ضرر نیست هنوزم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

سلام عزیز یه سوال دارم امیدوارم که وقت داشته باشی جواب بدی 💓

س روز پیش گفتن که میشه سی درصد از سهام عدالتم رو بذارم بورس چون ب روش مستقیم آزاد کردم کد بورسی دارم کارگذاریمک انتخاب و فعالع

الان مشکلم اینکه اصلا نمی‌دونم چطوری بذارم بورس 

میشه راهنمایی کنی

ارزش سهام ۳۲ میلیونه

که ۹۶۰۰ هزاری رو میشه بذارم بورس