خانمهای عزیز تیم در مسیر رشد .... با تحقیق و بررسی در موضوعات موفقیت ، رشد فردی ، روانشناختی ،هدف گذاری و خویشتن دوستی مطالب مفید و علمی برای رشد زنان سرزمینمون رو در اختیار شما قرار میده . در این خصوص میتونین پیج اینستاگرام به آدرسdar_masireee_roshdرو دنبال بفرمایید .
با این طلاها باید خدمتکار بگیری برات خرد کنه دلبندم
داریم ولی خودم کدبانو هستم .. دلم آشپزی کردن خواست
خانمهای عزیز تیم در مسیر رشد .... با تحقیق و بررسی در موضوعات موفقیت ، رشد فردی ، روانشناختی ،هدف گذاری و خویشتن دوستی مطالب مفید و علمی برای رشد زنان سرزمینمون رو در اختیار شما قرار میده . در این خصوص میتونین پیج اینستاگرام به آدرسdar_masireee_roshdرو دنبال بفرمایید .
بچه ها من که هیچ مادرم و مادربزگ و خواهرم هم روی هم اینقدر طلا نداریم ..و البته علاقه ای هم ندارم ..گفتم بخندین
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎