2777
2789
عنوان

درست دارم پیاز نگینی می کنم یا نه +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 88 پست

چقد زشته طلا بزرگ زیاد دستت باشه طلا باید نازک باشه اونم فوق ۵ تا النگو یا یه دستبند شیک نه این زره ها

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😯😯

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

از این شمش ها هم میتونی بذاری زیر چاقو که تمیز تر خورد بشه

😂✋ من به هیچکدوم تون نظر ندارم دخترم ⁦👸            ⬇️ پسرعمو جان یا میای منو میبری به خونه تون یا میام تورو میبرم به خونمون تامام 🙅جون مادرت بیا ازدباج کنیم دیگه خب؟👰🤵❤️❤️🍃  صلوات محمدی پسند ختم کن ببینم بلدی😐🙄 #جاریتونم 
با این طلاها باید خدمتکار بگیری برات خرد کنه دلبندم    

داریم ولی خودم کدبانو هستم .. دلم آشپزی کردن خواست 

خانمهای  عزیز     تیم در مسیر رشد .... با تحقیق و بررسی در موضوعات موفقیت ، رشد فردی ، روانشناختی ،هدف گذاری و خویشتن دوستی مطالب مفید و علمی برای رشد زنان سرزمینمون رو در اختیار شما قرار میده . در این خصوص میتونین پیج اینستاگرام  به آدرس dar_masireee_roshd رو دنبال بفرمایید .

چیه🙄

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه ها من که هیچ مادرم و مادربزگ و خواهرم هم روی هم اینقدر طلا نداریم ..و البته علاقه ای هم ندارم ..گفتم بخندین   

خانمهای  عزیز     تیم در مسیر رشد .... با تحقیق و بررسی در موضوعات موفقیت ، رشد فردی ، روانشناختی ،هدف گذاری و خویشتن دوستی مطالب مفید و علمی برای رشد زنان سرزمینمون رو در اختیار شما قرار میده . در این خصوص میتونین پیج اینستاگرام  به آدرس dar_masireee_roshd رو دنبال بفرمایید .

هزار بار این عکس دیدم

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎