nafas۷۰۰۰ مدیر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 542 عنوان سلام بچه ها کدوماتون بالوله چپ باردار شدید.لوله راستتون بسته باشه | مشاهده متن کامل بحث + 5469 بازدید | 44 پست لوله چپ باز لوله راست بسته الان خیلی وقت اقدامم باردار نشدم😔😔😔 خدایا شکرت خودت کمکم کن 1399/04/16 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas۷۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 542 مگه ضخامت رحمت چقدر بود عزیزم؟ از کجافهمیدی ضخامت رحمت مناسب نیست یه دکتریم یه بار به من گفته بود .... سونوی شکمی داده بودم گفت خدایا شکرت خودت کمکم کن
سارینوسورنا عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 4341 ممنونم عزیزم برام دعا کن منم بشم دوسال تو انتظارم منم مثه شمام و ۳ ساله اقدامم فعلا نشده توکل بر خدا دکترا پیشنهاد آی وی اف میدن ولی من هنوز دودلن
بیتا_خانوم_۶۹ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2963 از کجا فهمیدی با راست یاچپه برای من راستم بسته ست من ماماهستم دکترم میدونه وقتی سنو۶ هفته پیشش میدم .دستگاهه سنو رو میچرخونه باهم صحبت میکنم.تا هفته های اول معلومه که از کدوم تخمک ازاد میشهدختر دایم یک لوله کامل از دست داد.بچه خارج رحمی پوکید ولی ۲بار بعد از اون باردار شد پسر 💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
همتاااااا عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1013 مگه ضخامت رحمت چقدر بود عزیزم؟ روز ٩پريود ١٤بود میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
nafas۷۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 542 منم مثه شمام و ۳ ساله اقدامم فعلا نشده توکل بر خدا دکترا پیشنهاد آی وی اف میدن ولی من هنوز دودلن لوله شماهم بسته ست ..اخه آی وی اف خیلی گرونه احتمال نگرفتنش هم خیلی زیاده خدایا شکرت خودت کمکم کن
سارینوسورنا عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 4341 لوله شماهم بسته ست ..اخه آی وی اف خیلی گرونه احتمال نگرفتنش هم خیلی زیاده من مادرزادی لوله راستم دفورمه س و با همین دفورمه بودنش باعث شد خارج از رحم باردار بشم و کلی دردسر کشیدم
nafas۷۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 542 انشالله به زودی زود دلت شاد میشه توهم دعا کن خواسته ی من با تقدیری که خدا برام نوشته یکی باشه انشاالله عزیزم خدایا شکرت خودت کمکم کن
nafas۷۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 542 با عكس رنگي متوجه شدي؟ اره گلم دوبارم رفتم خدایا شکرت خودت کمکم کن
سارینوسورنا عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 4341 من ماماهستم دکترم میدونه وقتی سنو۶ هفته پیشش میدم .دستگاهه سنو رو میچرخونه باهم صحبت میکنم.تا هفته ه ... من ضخامت رحمم روز ۱۲ پریود ۷ هست بنظرتون خوبه
nafas۷۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 542 من مادرزادی لوله راستم دفورمه س و با همین دفورمه بودنش باعث شد خارج از رحم باردار بشم و کلی دردسر کش ... خیلی بد چرا خدا اینجوری میکنه بابندهاش بخدا تواین گرونی انقدر دکتر دکتر رفتم دیگه خسته شدم هرچی درمیاد میدیم دکتر خدایا شکرت خودت کمکم کن
بیتا_خانوم_۶۹ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2963 من ضخامت رحمم روز ۱۲ پریود ۷ هست بنظرتون خوبه بنظر من بالاس 💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
nafas۷۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 542 من ماماهستم دکترم میدونه وقتی سنو۶ هفته پیشش میدم .دستگاهه سنو رو میچرخونه باهم صحبت میکنم.تا هفته ه ... دکتر به منبرای این ماه قرص دگزا و امپول پروژستون داد که روز ۱۹ پریودی بزنم .... قبلش ۹ ماه لتروزول و کلومفین ترکیبی خوردم نشد که بشه بچه خدایا شکرت خودت کمکم کن
سارینوسورنا عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 4341 بنظر من بالاس اخه من روز ۱۲ دیگه تخمکم ازاد میشه و شنیدم بین ۷ تا ۱۱ طبیعیه ضخامت
nafas۷۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 542 مایع آزاد مشاهده نشد یعنی چی خدایا شکرت خودت کمکم کن