2777
2789
عنوان

ازدواج دختر مجرد بامرد مطلقه که یه بچه هم داره....

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم مجرد بود و چندین خواستگار پسرای خوشتیپ و پولدارو رد کرد تا آخرش با یه مرد مطلقه با دوتا بچه ازدواج کرد...و زتدگیش خیلی خوبه..همسرش ادمه فهمیده ایی هست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خودت میدونی ولی بنظرم اشتباهه چون مردای مطلقه هم بدبین میشن هم سختگیر ممکنه تو آینده مشکلاتی ب وجود بیاد و باعث طلاق هم بشه

صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش

عزیزم این مسیله چیزی نیست که نی نی سایتی ها کمک کنن به نظرم برو مشاوره بگیر ببین اولویت خودت و اون آقا چیه ! چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد که زندگی های مشابه قبلی داشتن مشاور بهتر میدونه این چیزا رو 🤷🏻‍♀️ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

نمیدونم ماکه مرده رو نمیشناسیم ولی من کسی رو میشناسم که یه دختر ۷ساله داشت بخاطر خیانت همسرش طلاق گرفتن الان بایه دختر مجرد ازدواج کرده همه جامیگه زنم و دختر تاج سرمن

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

صلاح خر کسی خودش میدونه ممکنه ازدواج کنه و خوشبخت عالم بشه ممکنه هم نشه. اگه کارو شغل و موقعیت اجتماعی و مالی اقا خوب باشه و از نظر اخلاقی و تفاهم بهم بیان و خانوم هم اهل محبت و لطف به دیگران باشه و عاشق بچه و کمک و ثواب میتونن زندگی کنن. دختر عموم ازدواج کرد بچه همسرش ۵ ساله بود. واقعا عاشق و دیوونه هم هستن الان بچه ۱۲ سالس و ی بچهدیگه هم دارن هیچ مشکلی ندارن. من خودم شوهرم مجرو د بود و من طلاق گرفته بودم اما بچه نداشتیم

روانشناسی کودک

اشتباهه،، اول اینکه اون بچه دختره،،، دوم اینکه معمولا خانواده شوهر از روی دلسوزی یا هر دلیل دیگه ای بیش از اندازه دخالت میکنن ، مسئله ای که خودم باهاش درگیرم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من نظرم نظر خود دخترس ولی به نظرم زوده بزاره سنش بیشتر باشه که درست تصمیم بگیره پشیمون نشه مشکلاتی که بعدا شاید با بچه طرف هم پیدا کنه میگفتم بعدش تصمیم رو به خودش واگذار میکردم حتی اگه دخترم باشه