2777
2789

دوستان سلام.

اول اینکه شما از بچگی این مدلی بودید؟

نظم زندگی تون چطوریه؟یعنی هر روز طبق یک برنامه پیش میرید؟

من دارم فکر میکنم‌خوب ۳ ماه تعطیل است و ما هر روز کارهامون‌روزمرگی است. مثلا زندگی من فقط شده نهار و شام. و تلویزیون و گوشی. بچه هامم همینن. ولی دلم میخواد لذت ببرم از زندگی. تو این ۳ ماه که بچه ها تعطیل هستن و همش تو خونه هستیم کاری کنم بچه هامم لذت ببرن از تو خونه موندن خسته نشن. 

میشه یکم کمکم کنید🙏🙏🙏😘😘😘

قبلا میشد کلاسی چیزی فرستاد اخه الان همه مثل همیم  من کاردستی درست میکنم و بازی میکنم باهاش هم ...

آخه همونم حوصله شو ندارم.‌😞دلم میخواد نظم بدم به زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول نه

بعدا تصمیم گرفتم و شدم

برای اجراشم اولا تی وی رو جمع کردیم

ثانیا گوشی رو ساعتبندی کردیم و برنامه ریختیم برای اوقات دیگه

حتی برای ناهار و شام و خرید

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
آخه همونم حوصله شو ندارم.‌😞دلم میخواد نظم بدم به زندگیم

بچه های مدرسه ای بنظرم خیلی راحت میتونن خودشونو مشغول کنن کتاب بخر بخونه من که عاشق کتاب بودم مخصوصا رمان از کلاس چهارم میخوندم  البته اگه خیلی کوچیک نیس

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
از اول نه بعدا تصمیم گرفتم و شدم برای اجراشم اولا تی وی رو جمع کردیم ثانیا گوشی رو ساعتبندی کردیم ...

تی وی و جمع کردید؟بعد اون همه ساعت و چکار میکنید؟؟؟ما صبح بیدار میشیم تی وی روشنه تااااااا شب موقع خواب😞😞گوشی هم مدام دستمونه. 

بچه های مدرسه ای بنظرم خیلی راحت میتونن خودشونو مشغول کنن کتاب بخر بخونه من که عاشق کتاب بودم مخصوصا ...

کتاب خیلی خریدم.‌در حد یک صفحه میخونن و پرت میکنن کنار.علافه به کتاب ندارن. که اونم بخاطر اینه که خودمم اصلا کتاب نمیخونم

من از اول اینطوری بودم، حتی خواهر برادرامم همینطورن چون پدرمادرم معلم بودن و خیلی قوانین داشتیم تو خونه، ساعت بیدارشدن خوابیدن تکالیف تفریح کلا همه چیز، بعد حتی بی نظمی خوابگاه هم نتونست به همش بریزه، خیلی مامان خوبی هستی که به این فکر افتادی، بچه ها رو چند سال منظم بار بیاری تا آخر عمر راحتن. 

من حتی پیش اومده مهمونی که باهاش صمیمی بودم و شب قرار بوده بخوابه داشتم راس 9.5زمستان شب بخیر گفتم رفتم خوابیدم 😂😂همسرم اوایل سختش بود ولی الان بعد 9سال عالی شده، مثلا حتما لیست خرید میخواد، حتما از وسط هفته برنامه تفریح آخر هفته رو میچینه و.... 

من از اول اینطوری بودم، حتی خواهر برادرامم همینطورن چون پدرمادرم معلم بودن و خیلی قوانین داشتیم تو خ ...

چه عالی خوشبحالتون. چقدر آدم لذت میبره همیشه همه چی با نظم باشه.👍🏽👍🏽کاش منم بتونم

کتابهای داستان کوتاه بخرین با هم بخونین و راجع بهش صحبت کنین، اگه میتونی معلم زبان بگیر یا سی دی آموزش مثلا رضا آرش نیا یه روز در میون کار کنین سی دی ورزش بگیر صبحا با هم ورزش کنین صبحانه خوب بخورین، مناطق تفریحی بکر که کسی نباشه پیدا کنید برین تفریح، برنامه ریزی خیلی مهمه مثلا فلان شب به فلان مناسبت میریم رستوران موقع خرید حتما لیست ببرید و خارج از آون چیزی نخرید فقط طبق لیست نیاز، 

چه عالی خوشبحالتون. چقدر آدم لذت میبره همیشه همه چی با نظم باشه.👍🏽👍🏽کاش منم بتونم

البته عزیزم تا حالا پیش اومده که بشنوم شما دیگه خیلی مقرراتی و منظم هستید ولی خب خیلی اهمیت ندادم چون من اینجوری خوشحال ترم و بازده بهتری دارم، مثلا مهمانی ای باشه همسرم به خانوادش گفته حداقل از یک هفته قبل باید به ما گفته باشن و گرنه احتمالش زیاده که ما برناممون اوکی نشه مخصوصا که شاغلم و تایم کاریم زیاده