2777
2789
عنوان

کیا خیلی زندگی با نظمی دارن چند لحظه میایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 17 پست
ممنون عزیزم😍🙏پیشنهادهای خوبی دادین

راستی رضا آرش نیا پیج اینستاگرامش یه سری کلیپ هاش هست اول با بچه ها امتحان کن ببین چقدر باهاش ارتباط میگیرن، البته من سن بچه ها رو نمی دونم شاید بهتر باشه خودتون با الفبا انگلیسی شروع کنید همین باعث میشه انشاءالله بعد کرونا استارت کلاس زبان رو که زدن اعتماد به نفس و در نتیجه یادگیری بهتری داشته باشن

آهان یه چیز دیگه همین ایده خوب منظم شدن که به ذهنتون رسیده بشینین همین رو برای بچه ها و پدرشون شرح بدین بگین به این علت من این به ذهنم رسید و برای محقق شدنش این موارد شما به نظرتون چکار کنیم خوبه؟ بعد چطوری اجراش کنیم، به بچه ها مسیولیت بدین مثلا گذاشتن سی دی ورزش بعد بیدار شدن با فلانی سی دی زبان با فلانی اگه کوچک ترن مثلا بگین تو معلم ورزش تو معلم زبان یه اینطور انگیزه هایی 

آشپزی و.پخت چیزهای جدید از روی دستور با مقادیر مشخص هم کمک کننده هست و مفهوم نظم و مقدار رو جت میندازه برای بچه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تی وی و جمع کردید؟بعد اون همه ساعت و چکار میکنید؟؟؟ما صبح بیدار میشیم تی وی روشنه تااااااا شب موقع خ ...

تایمشو تقسیم بندی کردیم

ورزش

مطالعه

آموزش

سخنرانی

ورزش که مشترک هست

مطالعه هر کدوم کتاب مورد علاقمونو میخونیم

آموزش گاهی مشترک گاهی فردی،مثلا چند ماه پیش باهم دیگه رفتیم آموزش بورس و سرمایه گزاری دیدیم،بعدش مثلا همسرم تنهایی داره آموزش زبان عربی میبینه چون من علاقه ندارم،بجاش من دارم روانشناسی بازی کودک رو اموزش میبینم

سخنرانی هم همینطور

اگر موضوع سخنرانی مورد علاقه جفتمون باشه باهم گوش میدیم اگر نه هرکس موضوع مورد علاقه خودشو گوش میده

گاهی چیزایی که یادگرفتیمو باهم به اشتراک میزاریم

جدیدا یه کار دیگه هم به کارهامون اضافه شده:بازی تربیتی با کودکمون

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد