2821
2789
عنوان

ترس از تلفن

247 بازدید | 12 پست

تلفن زنگ میخوره میترسم.من تو محل کارم پاسخگوی تماس هام.از هر چی صدای تلفنه متنفر شدم.از شنیدن صدای دیگران پشت خط تلفن. اه اه مردم بی ادب و گستاخ .روز به روز فرهنگ داره میاد پایین تر 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ب زنگ موبایلم فوبیا دارم🤦‍♀️

اصن ی وضعی

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
منم دقیقا میترسم نمیدونم چرا😓😓 زنگ ایفون خونمون و زنگ تلفن خونمون هم همینطور😓😓

نهفته در یک اتفاق بد تو گذشتمونه

من ک میدونمم چیه ولی خب کمترش کردم ولی هنوزم همینجوریم

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
نهفته در یک اتفاق بد تو گذشتمونه من ک میدونمم چیه ولی خب کمترش کردم ولی هنوزم همینجوریم

ن من فقط وقتایی ک تنهام میترسم وقتایی ک مثلا شوهرم هست یا مهمون داریم نمیترسم نمیدونم از چیمه😢😓

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
ن من فقط وقتایی ک تنهام میترسم وقتایی ک مثلا شوهرم هست یا مهمون داریم نمیترسم نمیدونم از چیمه😢😓

عزیزم چیزی نیست شاید تنها ک هستی یهو صدا میترسونتت