2777
2789
عنوان

کسی میدونه با این شرایط کرونا تکلیف مدارس چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست
اتفاقا میرن چون معمولا پای نمره و انظبات رو میارن وسط که بچه ها و پدر مادرا رو بترسونن

مگه از بهمن تا خرداد پای نمره و انضباط وسط نبود 

بعدشم من خودم تو فامیل هیچ کدوم از دختر عمه هام نرفتن مدرسه 

هی مدیرشون میگفت انضباط رو کم میکنم 

عمم گفت برو بابا 

بچم کرونا بگیره واسه انضباط 

نفرستادن 

کسی ام الان از انضباط و نمره نمیترسه

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقن صبح دوستم برد بچه اش رو ثبت نام کرد سوم 

میگه حتا پول غذا و سرویس رو کامل گرفتن

گفتم با این شرایط شاید اصلن مدرسه ای نباشخ چه غذایی 

گفته هنوز چیزی معلوم نیست میخاهید ثبت نام نکنید 

حدود ۲۸ تومن شده تنها کاری که کرده با توجه به شرایط ۸۰ درصدش رو تا قبل شهریور باید بده ۲۰ درصد آخر مهر

با شرایط فعلی هیچ کس نمیتونه و حرات نداره مدرمادرها رو مجبور کنه چون اکه اتفافی بیدفته، نمیتونن پاسخ ...

چی بگم والا من تو آشناها و سایت خیلی شنیدم که مدارس ایتدایی هم حتی بعضیاشون اجبار کردن برای امتحانات😐

وقتی کسی ناراحتت میکنه 42 ماهیچه لازمه تا اخم کنی  ولی فقط 4 تا ماهیچه لازمه که دستتو دراز کنی بزنی تو دهنش  

من خواهرم دهمه واسه یونی فرم و سرویس گفتن گفتیم نمیفرستیمش گفتن مشکلی نیست حتی اگه حضوریم بشه برای بچه هایی که نمیان مجازی تدریس میکنیم

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
اینجور‌وقتا خود مادر باید بداد بچه برسه دیگه یادش بده خودت

خو تو خونه هر کاریش میکنم نمینویسه .تو مدرسه از معلم حساب میبرن مجبورن بنویسن ..البته پسر منم خیلی لوسه

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

درس مدرسه وقتی مهمه که تن بچعمون سالم بمونه آخه ایران کدوم مدرسش استانداردای بهداشتی توش رعایت میشه؟؟ برفرضم رعایت بشه بچه ابندایی چه حالیش میشه از رعایت بهداشت همش دستاشون تو دهن و دماغشونه

مربی مهد و معلم هستم بیاین آخرین تایپیکم مامانای گل بگم چجور بچه هارو سرگرم کنید😊😊😊
راهنمایی میره امسال

بزرگه دیگه خودش بخونه

فووووق فوووووق فوقش خودش میخونه خودتونم کمکش‌کنین شهریور میره امتحان میده فقط

جون بچه واجب تره

راهنمایی چیزی نداره یه ریاضیشه خودتونم میتونین یادش بدید

خو تو خونه هر کاریش میکنم نمینویسه .تو مدرسه از معلم حساب میبرن مجبورن بنویسن ..البته پسر منم خیلی ل ...

بچه کلاس اولی اجبار نمیفهمه

هر بچه ای قلق خودشو داره که مادر بلده

بهش یاد بده با بازی 

حوصله میخواد فقط

سره خودتم گرم‌میشه

من پسرم پارسال اول بود دولتی معلمش خیلی خوب بود البته خودمم خیلی باهاش کار کردم درسش خوبه.اما میخلستم امسال غیرانتفاعی ثبت نام کنم با معلمش مشورت کردم گفت که بنظر من ثبت نام نکن چون ارزششو نداره اینقد هزینه کنی چون ملوم نیست شرایط چه جوره .حالا بچه ها یه سال برن دولتی چیزی نمیشه که