2777
2789

سلام من سابقه عقب انداختن پریود ندارم ،ماه سومه که تو اقدامم الان هفت روزه عقب انداختم دوبار بی بی چک زدم منفی بود ،هیچ علاعمی هم ندارم ،تجربه ای دارید؟

تو اقدام عزیزم پریود عقب جلو میشه 

منم واسم پیش اومده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد کی باردار شدی؟ من همش احساس میکنم یه مشکلی دارم

هنوز باردار نشدم حتی تو اقدام کیستم دراوردم😢

این ماه کلومفین خوردم فردام سونو دارم دعا کن این ماه نتجیه بگیرم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یعنی با دوتا بی بی چک منفی بازم میگی ده روز که شد بزنم ؟امیدی هست؟

امکانش هس لقاح دیر انجام شده باشه ک خیلی بعیده ولی غیر ممکن نیس

یعنی با دوتا بی بی چک منفی بازم میگی ده روز که شد بزنم ؟امیدی هست؟

عزیزم من چون میدونستم هر بار ۷ روز عقب میندازم بی بی نمیزدم 

شما هم بعد ۱۰ روز بزن الکی ب خودت استرس وارد نکن‌

ان شاءالله بارداری

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟