اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
مطمئن باش همیشه یک چیز جدیدی پیدا میکنن برای حرص دادن.
فامیل شوهر من خییلی ازم میترسن دوسمم دارنا ولی میدونن رگ ترک و لرم قاطی بشه روزگارشون سیاهه😂😂
حالبه پروان با وجود منه سلیطه بازم انگولک میکنن🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂 دیگه بخیه خوردن پای خودشونه🤨😂
سلام عزیزم من میخوام عضو گروهتون بشم خواهش میکنم راهنماییم کنید و لطفا امضامو بخونید😢نمیدونم باید چیکار کنم بامداد خمار نوشتن که باید به سرگروهامون پیام بدیم 😢🧡🧡🧡🧡
عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ❤️ خدایا به امید تووو❤️۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی😍💪🏻
سلام عزیزم من میخوام عضو گروهتون بشم خواهش میکنم راهنماییم کنید و لطفا امضامو بخونید😢نمیدونم باید چ ...
سلام عزیزم الان عضو گروه شدین؟؟
چطوری عضو گروه بشم عزیزم؟هم پروفایلمو عوض کردم هم تو امضام چیزایی که لازم بود نوشتم.گفتن شما سرگروهی شما منو عضو میکنید؟
عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ❤️ خدایا به امید تووو❤️۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی😍💪🏻
چطوری عضو گروه بشم عزیزم؟هم پروفایلمو عوض کردم هم تو امضام چیزایی که لازم بود نوشتم.گفتن شما س ...
همین دیگه
عالی فردا بیا توتاپیک بامداد خمار وزن الان و وزن هدفت که میخوای بشی رو بگو عضو میشی به همین راحتی ❤️❤️❤️