چن روز پیش با داییم حرف میزدم راجب خونه ما میخواستیم یه خونه نهایت۴۰۰تا ۵۰۰ میلیونی بخریم داییم گف نه بابا الان زیر یه میلیارد خونه نیس دیگه فکر نمیکنم باشه و الان یه میلیاردچیزی نیس اینا . فکرم مشغوله یعنی واقعا یه میلیارد والان همه دارن؟ منظورم سرمایشونه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داییتون سنش بالاس حتما خب اوناییکه ده پونزده سال پیش خونه خریدن الان خونه هاشون میلیاردی شده ...
شوهرم سن بالا ازدواج کرده ۳۵ سالشه الان دیگه همه فکر میکنن خیلی پولداره خسته شدم دیگه از حرف مردم فک میکنن پولدار بود بهش جواب مثبت دادم درحالی که اصلا اینطور نیس به ظاهر خیلی وضعش خوبه اما واقعا اینطور نیس هیچی نداره😣
دقیقا یارو خونشو کلا 50میلیون خریده، اونوقت الان میده اجاره، پول پیشش فقط 100تومنه با ماهی 2می ...
حب پنجاه میلیون مثلن ده سال پیش خیلی پول بوده ،ما سال ۹۰ خریدیم ۱۰۰ میلیون ،یعتی با جور کردن ۱۰۰ میلیون جر خوردیم ،الان بعد ده سال شده یک میلیارد و پانصد
عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
حب پنجاه میلیون مثلن ده سال پیش خیلی پول بوده ،ما سال ۹۰ خریدیم ۱۰۰ میلیون ،یعتی با جور کردن ۱۰۰ میل ...
خونه ای ک چندسال پیش با 50تومن میشد خرید ب هرحال نباید الان بشع500میلیون ک. بحث چیز دیگع بود
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊