2777
2789
عنوان

بچها درخواست طلاق یا یدونه نامه پزشک قانونی ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 123 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره به ضررته چون اون عدم تمکین رو  اینجوری ثابت میکنه و به ضررته تو گرفتن نفقه ببین اگه وکیلت ...

نفقه نمبخام

همین ک طلاقمو بده کافیه، مهریه رم میخام بزارم اجرا ک شاید بخاطر اونم ک شده طلاقمو بده.

چند ماه پیش ک بحثی نبود بهش گفتم اگ مهریمو بزارم اجرا چیکار میکنی؟ گف هرکاری میکنم ک بهت ندم!!! 

گف شده پولارو جلوت اتیش میزنم ولی بهت نمیدم ، خیلیم جدی میگفت حرفشو

کلا از اول عمرش هرجا حرف مهریه شده گفته مهریه پول زوره، من حاظر نیستم یه هزارتومن مهریه بدم به کسی

میشه ولی ریسکه دیگه

ینی امکانش هست ک بی نتیجه باشه و نتونه کاری از پیش ببره؟

اخه فکر نمیکنم طلاق از نظر وکلا کار پیچیده ای باشه،بحث قتل و جنایتم ک نیست ک یه وکیل مجرب و بیست لازم باشه

نفقه نمبخام همین ک طلاقمو بده کافیه، مهریه رم میخام بزارم اجرا ک شاید بخاطر اونم ک شده طلاقمو بده. ...

همه مردها این حرفو و این کارها رو میکنن

هیچ طلاقی هم با شادی و خوشحالی نبوده

اگه وارد اینکار میخوای بشی باید کفش اهنی پات کنی

از کمش دو سه سال دوندگی داری

تا بتونی طلاق بگیری

ولی سعی کن بی گدار به اب نزنی.حتما با یه وکیل متبحر مشورت کن تا راه رو بهت نشون بده

بعدشم از الان نگو اینو نمیخوام اونو نمیخوام

منم میدونم که نفقه مبلغی نمیشه ولی عزیزم اینها فقط ابزاریه برای تحت فشار قرار دادن مرد برای رضایتش به طلاق

در ضمن دادخواست  نفقه معمولا سریعتر رسیدگی میشه بهش  

مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒
ینی امکانش هست ک بی نتیجه باشه و نتونه کاری از پیش ببره؟ اخه فکر نمیکنم طلاق از نظر وکلا کار پیچیده ...

نه اصلا اینجور نیس

اگه وکیلت کار بلد نباشه ممکنه ترتیب دادخواست ها رو جوری ارائه نده که برگ برنده دستت باشه

از طرفی ممکنه اصلا توانایی دفاع از تو رو نداشته باشه

در ضمن پرونده های قتل و ... به وکلایی داده میشه که معمولا با تج به ترن و تخصصشون در اون زمینه است

به دادگاه های مدنی و خانواده مربوط نیس

کلا دارم بهت میگم که تو حقوق با جابه جا کردن یک کلمه ممکنه ورق برگرده پس خیلی مهمه که به خوبی وکیلتو انتخاب کنی

نه اصلا اینجور نیس اگه وکیلت کار بلد نباشه ممکنه ترتیب دادخواست ها رو جوری ارائه نده که برگ برنده د ...

واقعا؟

مرسی گفتی عزیزم

ولی ی چیزیم هست، الان برا عملم دکترا مریضو میسپرن دست شاگرداشون، چه برسه به بقیه ی مشاغل

این وکیلی ک میگیرم اگ بسپره دست شاگرد ممکنه این چیزا پیش بیاد؟

درسته الان شما میشه ی مشورتی بهم بدی؟ چیکار کنم؟

عزیزم من نه از شرایط مالی و دارمد شوهرت و مستغلاتت میدونم نه از یه سری از شرایط مالی و خانوادگی خودت

و مدارک توی کلانتریت و سند ازدواجو ...

پس نمیتونم نظری بدم.شرمنده🙈

عزیزم من نه از شرایط مالی و دارمد شوهرت و مستغلاتت میدونم نه از یه سری از شرایط مالی و خانوادگی خودت ...

خب الان همرو بگم میتونین کمکم کنین؟

الان نه ها، هر موقع وقت داشتین ، 

من درخواست میدم شما بپرسین من جواب همرو میدم😁

واقعا؟ مرسی گفتی عزیزم ولی ی چیزیم هست، الان برا عملم دکترا مریضو میسپرن دست شاگرداشون، چه برسه به ...

نمیتونه چنین کاری کنه

چون شما وکالت نامه امضا میکنین تا اون شخص بجاتوت اقدام کنه نه فرد دیگه ای