2777
2789

چند وقته فکرم درگیره، واقعا زندگی با این مرتیکه برام عذاب اوره.

چشمش ب خونوادش میفته باهام بد میشه، ب دوستاش میفته بد میشه

اصلا عجیب ادمیه

حالا من یه پرونده دارم تو کلانتری، ک برا ضرب و جرح بود ، ولی همونجا امضا داد، تعهد داد ک کارشو تکرار نکنه، ولی بعده اون چندبار تکرار کرد تا فهمید میخام برم شکایت همه ی کلیدارو گرفت رفت بیرون درم قفل کرد😕منم دیگه ندارم پرونده ای...

اگ برم برا طلاق درخواست بدم،، با همون یدونه پرونده کارم پیش میره؟

اخه این چه مملکتیه ک ادم راضی میشه با یه عن زندگی کنه ولی این مراحل سخت و عذاب آورو نره

تاحالا هزار بار خاستم جدا شم ولی از وحشی بازیای بعدش میترسم

از این ک دادگاه طرف اونو بگیره

مامانم تنها زندگی میکنه، ی مرد تو خونش نیس که این شوهرم حساب ببره ، اگ برم اونجا میاد خونرو رو سرمون خراب میکنه😔نمیدونم چیکار کنم

فقط دنبال یه راه فوریم برا طلاق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اگه میخوای برای دادگاه مدرک مبنی بر عصر و حرج ببری باید کیفر خواست برای همسرت صادر شده باشه

گواهی پزشکی قانونی به تنهایی کافی نیس

حالا هر چند تا که باشه

میتونه رو نظر قاضی اثر بزاره ولی دلیل محکمه پسندی نیس

مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒

اگه خونتون آپارتمانی باشه و همسایه ها صداتونو شنیده باشن باهمون پرونده و شهادت همسایه ها کارت راه میفته

واجبه به بعضیا گفت صدا 📣 دوربین 📹 حرکت 🏃  گمشوووووووووووو😠😠😠😠
ببین عزیزم اگه میخوای برای دادگاه مدرک مبنی بر عصر و حرج ببری باید کیفر خواست برای همسرت صادر شده با ...

کیفر خواست چیه؟ من اصن هیچی نمیدونم 

ب نظرت  وکیل چه قدر میگیره فقط برا ی طلاق؟

اگه خونتون آپارتمانی باشه و همسایه ها صداتونو شنیده باشن باهمون پرونده و شهادت همسایه ها کارت راه می ...

اون فقط در شرایطیه که همسایه ها کتک خوردنشو دیده باشن به چشم

اگه خونتون آپارتمانی باشه و همسایه ها صداتونو شنیده باشن باهمون پرونده و شهادت همسایه ها کارت راه می ...

خونمون اپارتمانی نیس

ولی همیشه صدای حرف زدن همسایه کناریمون میاد هونه ی ما

مطمعنم اوتام صدای مارو شنیدن، ولی همسایمون دوست شوهرمه، عمرا نمیان شهادت بدن

کیفر خواست چیه؟ من اصن هیچی نمیدونم  ب نظرت  وکیل چه قدر میگیره فقط برا ی طلاق؟

من دانشجوی حقوقم

منظور اینه که برای اون پرونده باید برای همسرت دیه و حکم بریده میشد تا بتونی الان به اون استناد کنی

بستگی داره به وکیلش و شهرتون 

ولی اگه بخوای وکیل خانواده تو دادگستری هست که رایگان مشاوره میده

خونمون اپارتمانی نیس ولی همیشه صدای حرف زدن همسایه کناریمون میاد هونه ی ما مطمعنم اوتام صدای مارو ...

😔😔😔😔😔😔

واجبه به بعضیا گفت صدا 📣 دوربین 📹 حرکت 🏃  گمشوووووووووووو😠😠😠😠
من دانشجوی حقوقم منظور اینه که برای اون پرونده باید برای همسرت دیه و حکم بریده میشد تا بتونی الان ب ...

مشاوره نمیخام

میخام ک وکالتمو به عهده بگیره

تو کلانتری گفتن اگه رضایت ندی پرونده میره دادگاه ، ولی همونجا شوهرم یجوری خودشو پشیمون گرفته بود معذرت خاهی میکرد ک مجبور شدم ببخشمش، چون اعصاب دادگاه رفتن ندارم، یجورایی میترسم....

اونم با اون ریخت و قیافه بدجور خامم کرد